mim_dolls مدیر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 عنوان شبیه شده ؟؟؟🙈🙊🙊 | مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 35 پست 🙈🙊🙊🙊🙊ساخت عروسک از روی عکس این عروسکو به اصرار مشتری درست کردم یکم سخت بود😄😄😄شبیه شده؟؟ عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 1396/12/09 | 15:06 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mim_dolls مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 فقط لباسش شبیهشه عزیزم خب عروسکه دست سازه این عروسکا فرم صورت و بدنشون ثابته فقط لباسشو میشه شبیه درست کرد عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس،
mim_dolls مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 خوشگله دستت درد نکنه خیلی ممنون عزیزم😘😘😘😘❤💜❤💜❤💜 عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس،
mim_dolls مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 راستش نه🙈 😊😊😊ممنون عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس،
mim_dolls مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 نه والا😁😁😁😁 ولی قشنگه 😊😊😊😊خیلی ممنون عزیزم عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس،
mim_dolls مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 ن اصلا شکله تصویر نیس موهاش ک ی مدل دیگس کلا عزیزم موهای هر دو فر ریز مشکیه ولی خود مشتری گفت که موهاشو یه طرفه کنمو بریزم بیرون عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس،
mim_dolls مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 چقدر مدلای کانالت قشنگه کدوم شهرین؟ ممنون از محبتتون لطف دارین😘😘😘من زنجان هستم😊😊 عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس،
mim_dolls مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 چه زود تبلیغم کردی😏 😕😕😕😕😕😕😐😐😐😐😐چه ایرادی داره خب شما میتونی مدلای دیگه رو نبینی عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس،
mim_dolls مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 فقط موهاش نه🤔 😊😊😊مرررررسی خانمی💞💕💞 عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس،
محدثه68 عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 خب تبلیغ کنه مگه ایرادش چیه😑 آخه من فک کردم همینجوری عکس گذاشته نظر بدیم یهو دیدم تبلیغاته من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
mim_dolls مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 موهاش دخترونه اس اخه شما تو عروسک موها رو بلند گذاشتی بانمکه خیلی وشبیه نیست خیلی ممنون عزیزمموهاشو کامل بسته بودم از پشت ولی خود مشتری گفتن که یه طرفه کنم چون عروسک بود اینجور بهتره عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس،
mim_dolls مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 چه جالبه😊😊😊😊 🙈🙊🙈مررررررسی عزیزم😘😘😘 عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس،
محدثه68 عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 😕😕😕😕😕😕😐😐😐😐😐 چه ایرادی داره خب شما میتونی مدلای دیگه رو نبینی ایرادی نداره دوست عزیزم من فکر کردم فقط نظر میخوای دیدم تبلیغاته بابا اصلا حرفمو پس میگیرم😆 من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
mim_dolls مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 خب تبلیغ کنه مگه ایرادش چیه😑 😢👌👌💜❤💜❤💜💙مررررررررررسی عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس،
mim_dolls مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 443 کاراهاتونو دیدم خیلی زیبا و نمکی هستن چیزی که الان تویه عروسک های بازار وجود نداره خیلی ممنون عزیزم💜❤💜لطف دارین💋💋💋 عروسکهای💞میم💞 عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس،
محدثه68 عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 😢👌👌💜❤💜❤💜💙مررررررررررسی خب حالا من یه چی گفتم😢😢 من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞