2777
2789
عنوان

شبیه شده ؟؟؟🙈🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 35 پست
مثل همیشه بی نظیر و بی نقص👌👌👌 دستت طلا خانومی🌹

مررررررررررررررررررسی عزیززززم❤💜❤💜❤💜

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 
خب حالا من یه چی گفتم😢😢

😄😄😄😄😄ای وای ناراحت نشووو عزیزم 💞💕💞💕💞💕💞 منم منظوری نداشتم 

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😄😄😄😄😄ای وای ناراحت نشووو عزیزم 💞💕💞💕💞💕💞 منم منظوری نداشتم 

توام ناراحت نشو همشهری منم منظور بدی نداشتم شرمنده😘😘😘

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
ایرادی نداره دوست عزیزم من فکر کردم فقط نظر میخوای دیدم تبلیغاته بابا اصلا حرفمو پس میگیرم😆

😄😄😄😄😄😄

خب هم نظر سنجیههه 

هم یه کوچولو تبلیغ 

🙈🙊🙊🙊

خیلی ممنون عزیزم موهاشو کامل بسته بودم از پشت ولی خود مشتری گفتن که یه طرفه کنم چون عروسک بود اینجو ...

پس نظر من مهم نیست

مهم اینه خریدار چی بخواد

بازم تبریک بخاطر هنر زیباتون

آروزی موفقیت دارم واست

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
پس نظر من مهم نیست مهم اینه خریدار چی بخواد بازم تبریک بخاطر هنر زیباتون آروزی موفقیت دارم واست

اختیار دارین عزیزم نظر دوستانم خیلی مهمه باعث میشه سریای بعدد ایرادامو رفع کنم 😊😊

ممنون که نظر دادین 🙏🙏🙏

خیلی ممنون عزیزم💋💋

همچنین ❤💜❤💜❤