2777
2789
عنوان

دلم تنگه

123 بازدید | 17 پست

دلم تنگه واسه روزایی ک هیچوقت خوش نبودن، ولی بدتر از الانم نبودن...

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چرا من با ریتم خوندم آهنگه؟

نمیدونم من از خودم نوشتم😂💔

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

چی ؟ نفهمیدم

منظورم اینه

دلم تنگ شده واسه ی روزایی ک اوضاعش خوب نبود.

ولی از الان بهتر بود یکم.

نمیدونم چرا من با ریتم خوندم آهنگه؟

کلی آهنگه با عنوان دلم تنگه تو با کدوم خوندی؟

من با دلم تنگه مجید رضوی🥲

دلم تنگه دلم تنگه کسی جز تو نمیفهمه که این دنیا برای من بدون تو چه بیرحمه😓

من این حسو به همه ی دوران های زندگیم دارم 😂بجز دبستان که واقعا سمی بود ولی واقعا واسه دانشگاه دلم ت ...

من بچگیم گذشت افتضاح. نوجوونیمم داره میگذره افتضاح جوونیمم مطمئنم با بدبختی میگذره.

من بچگیم گذشت افتضاح. نوجوونیمم داره میگذره افتضاح جوونیمم مطمئنم با بدبختی میگذره.

تنها نیستی عزیزم خیلیا همینن 

اونیم که الانش خوشه خدا میدونه فردا چه مشکل و چه حالی براش پیش بیاد ... 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

تنها نیستی عزیزم خیلیا همینن اونیم که الانش خوشه خدا میدونه فردا چه مشکل و چه حالی براش پیش بیاد ...

ولی سختیای من بیش از حد توانمن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز