bilie85mis مدیر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 عنوان دلم تنگه | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 17 پست دلم تنگه واسه روزایی ک هیچوقت خوش نبودن، ولی بدتر از الانم نبودن... زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند. 1404/04/18 | 21:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bnmzxcv عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 3 من بچگیم گذشت افتضاح. نوجوونیمم داره میگذره افتضاح جوونیمم مطمئنم با بدبختی میگذره. پایان شب سیه سفید است ...
bahar_khanoomiii عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 521 ولی سختیای من بیش از حد توانمن آره میدونم سختیای منم بیش از حد توانمن ولی محکومم به زندگی مجبورم به ادامه دادن :)مجبورم تلخیا رو فراموش کنم و برا آینده تلاش کنم چاره دیگه ای مگه داریم؟ 🥲🙂 میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤
bahar_khanoomiii عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 521 تازه من آرزومه برگردم به چند سال قبل و یه سری اشتباها رو نکنم یه جاهایی سفت و سخت تر برا آیندم تلاش کنم 🥲تو اول اول جوونی هستی میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤