2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی انجام نداد؟؟؟ اوناهم. زنگ نمزنن برویه دکترخوب

خسته شدم 😔 

یعنی مثلا این تو بیمارستان متخصصه باز زنگ نمیزنن 

میخوام برم مسافرت قبل مسافرتم خواستم انجام بدن ک دیگ تموم شه 

انگار بخدا اونا میخوان پول بدن ن من 

خداخیرشون نده

خسته شدم 😔 یعنی مثلا این تو بیمارستان متخصصه باز زنگ نمیزنن میخوام برم مسافرت قبل مسافرتم خواستم ان ...

خودت باید پیگیر باشی  حضوری برو اگ دیدی الافت میکنن برو یه کلینیک خوب

بنفش چه رنگی میشه؟ فیروزه ای نزدم تا الان سبزآبی ندارن

عزیزم چقدر زمان برد از اقدام تا اینکه کامل ارتودنسی گذاشتن برات. می‌خوام اقدام کنم می‌خوام ببینم چقدر زمان لازمه

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

عزیزم چقدر زمان برد از اقدام تا اینکه کامل ارتودنسی گذاشتن برات. می‌خوام اقدام کنم می‌خوام ببینم چقد ...

رفتیم مطب دکتر پرونده تشکیل دادم و پولش رو هم پرداخت وردیم یه روز رو با منشی هماهنگ کردیم برای نصب ارتودنسی .

و هو معکم این ما کنتم

رفتیم مطب دکتر پرونده تشکیل دادم و پولش رو هم پرداخت وردیم یه روز رو با منشی هماهنگ کردیم برای نصب ا ...

خب قالب گیری اینا نداره؟ 

چون قبلاً ارتودنسی متحرک انجام دادم قالب گیری کرد 

عکس اینام میخواست 

پول واریز کردیی ی روز رفتی کامل انجام داد تموم شد؟

و شرمنده میپرسم هزینه اش چقدر شد؟

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

خب قالب گیری اینا نداره؟ چون قبلاً ارتودنسی متحرک انجام دادم قالب گیری کرد عکس اینام میخواست پول وار ...

همون روزی که پرونده تشکیل دادم قالب گیری کردن عکس رو همون موقع که رفتم معاینه گرفتم دکتر نوشت برام .رادیولوژی و فوتوگرافی . هزینه من ۵۸ تومن شد .

و هو معکم این ما کنتم

همون روزی که پرونده تشکیل دادم قالب گیری کردن عکس رو همون موقع که رفتم معاینه گرفتم دکتر نوشت برام . ...

تازه انجام دادیی ۵۸؟دو فک ؟

چون به من گرون تر گفتن بچه های اینجا قیمت پایین تر انجام داده بودن