قربون دل کوچیکت بشم تو تاپیک نوشته بودی بیاین تاپیک من خب حالا حس شش میخوای منم میگم خرافاته بعد تاپیک میزنی کسی محل نمیذاره به من الهی دورت بگردم خودت بگو چکارت کنم
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
ممنون از شما که اومدید تایپ قبلمم راجب خانوادم بود نه بقیه.
خواهش میکنم و عزیزم منظورتو اصلا متوجه نشدم
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
منظورم این بود که تاپیک قبل بنده راجب خانواده بود که اهمیت نمیدن که خدا رو شکر بقیه هم بهش اضافه شدن ...
فدات بشم باور کن نفهمیدم که الان باید برم بخونم یا میگی محلت نذاشتم واضح بگو