2777
2789
عنوان

زنگ زدم پشتیبانی همراه اول

154 بازدید | 18 پست

بهش میگم یه مدته سیمکارتم آنتن نمیده زنگ میزنم به یکی، یک الی دو سه دیقه بعد صدا قطع میشه از پشت خط صدای موج های خروشان میاد برگشته به من میگه خانوم فک میکنی بقیه این مشکلو نداررررن بعد من برگشتم گفتم نه در این حد بعد قطع کرد

اه اصلا حواسم نبود بگم خب عنتر دلیل نشستنت اونجا چیه احمق خب پیگیری کن

این چه وضعشه چقد احمقه انگار باباشو کشته بودم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

نظر سنجی صفر میزدی براش

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن ازش شکایت کن احتمالا صدات رو ضبط کردن

یه دفعه هم یه پشتیبان دیجی کالا با من جالب صحبت نکرد و پولمو نمیدادن زنگ زدم گفتم میخوام با واحد شکایات صحبت کنم خانمه از ترسش دو دیقه ای مشکلمو حل کرد

منم ی مدت سیمکارتم مشکل داشت هرکی زنگ میزد میگف خاموشه یا در دسترس نیست😕

پریروز برق رفته بود یهو دیدم چهار پنج تا اس ام اس تماس اومد 

اصلا گوشی زنگ نمیخورد 

برق میره انتن و اینترنت نیست 

این چه وضعش هست این همه داریم پول خرج میکنیم تازه اینجوری رو اعصابمون هم اسکی برن

منم یه ماه پیش ها زنگ زدم خیلی با حوصله برام یه ماجرایی رو توضیح داد پشتیبانی همراه اول اولین بار بود شنیدم که بد برخورد کردن

حتی چند سال پیشا گوشیم قفل شده بود و با تلفن خونه زنگ زدم و خانمه یه ساعت بهم گفت  اینکارو بکن و ازم یه عالم مشخصات گرفت که متوجه بشه خودم صاحب سیم کارتم و بعد که مطمئن شد بهم راهنمایی کرد که این شماره هارو بزن گوشیت درست میشه 

پریروز برق رفته بود یهو دیدم چهار پنج تا اس ام اس تماس اومد اصلا گوشی زنگ نمیخورد برق میره انتن و ای ...

از اول اینطوریه آنتن با برق میره

منم یه ماه پیش ها زنگ زدم خیلی با حوصله برام یه ماجرایی رو توضیح داد پشتیبانی همراه اول اولین بار بو ...

نه والا فامیلشم کیکاووسی بود 

هیچ ۳۰ ثانیه باهام حرف نزد اونم ۲۰ دیقش صدا آب میومد

نه والا فامیلشم کیکاووسی بود هیچ ۳۰ ثانیه باهام حرف نزد اونم ۲۰ دیقش صدا آب میومد

حتما باز هم واسه مشکلت زنگ بزن و پیگیری کن 

اگه جواب درست ندادن اونوقت بگو ازتون شکایت میکنم 

حتی همین کیکاووسی رو هم پیگیری کن 

من جدیدا زدم تو کار پیگیری و قانونی