بهش میگم یه مدته سیمکارتم آنتن نمیده زنگ میزنم به یکی، یک الی دو سه دیقه بعد صدا قطع میشه از پشت خط صدای موج های خروشان میاد برگشته به من میگه خانوم فک میکنی بقیه این مشکلو نداررررن بعد من برگشتم گفتم نه در این حد بعد قطع کرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه دفعه هم یه پشتیبان دیجی کالا با من جالب صحبت نکرد و پولمو نمیدادن زنگ زدم گفتم میخوام با واحد شکایات صحبت کنم خانمه از ترسش دو دیقه ای مشکلمو حل کرد
منم یه ماه پیش ها زنگ زدم خیلی با حوصله برام یه ماجرایی رو توضیح داد پشتیبانی همراه اول اولین بار بود شنیدم که بد برخورد کردن
حتی چند سال پیشا گوشیم قفل شده بود و با تلفن خونه زنگ زدم و خانمه یه ساعت بهم گفت اینکارو بکن و ازم یه عالم مشخصات گرفت که متوجه بشه خودم صاحب سیم کارتم و بعد که مطمئن شد بهم راهنمایی کرد که این شماره هارو بزن گوشیت درست میشه