2777
2789

خانما کسی تو ۱۱هفته وچهارروز رفته سنوانتی پیش لیلاسلیمی جنسیتو درست گفته باشه اصلا کسی تاحالابوده ایشون اشتباه حدس زده باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون یازده هفته اینا بودم،گفت احتمالا پسره که درست گفت،سر بچه دومم جای دیگه رفتم نتونست تشخیص بده

اخه میگن پسر بگه اشتباه نمیشه ولی دختر ممکنه اشتباه بشه چون ممکنه الت تناسلی شکل نگرفته باشه چون تازه تویازده هفته تشکیل میشه 

اخه میگن پسر بگه اشتباه نمیشه ولی دختر ممکنه اشتباه بشه چون ممکنه الت تناسلی شکل نگرفته باشه چون تاز ...

نه خیالت راحت بچه جاریم دختر بود،برای اونم درست حدس زد،حالا تو دلی شما چیه؟هر چی که هست انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیاد😍دلم غش رفت واسه نی نی🥰

نه خیالت راحت بچه جاریم دختر بود،برای اونم درست حدس زد،حالا تو دلی شما چیه؟هر چی که هست انشالله صحیح ...

ببخشید گلم جارتون چند هفته بودن رفتن پیش ایشون انتی به منم گفت احتمالا دختره ولی به کسی نگو ممکنه عوض بشه 

ببخشید گلم جارتون چند هفته بودن رفتن پیش ایشون انتی به منم گفت احتمالا دختره ولی به کسی نگو ممکنه عو ...

عزیزم اونم مثل من سونوی اولشو همون آن تی رفت اونجا،من باز جای دیگه هم سونو رفتم ولی جاریم فقط اونجا رفت