2777
2789

ساعت 2ونیم قبض موبایل شوهرمو پرداخت کردم ازحسابم کسرشده ولی هنوز گوشیش بازنشده جلوش 

علتش چی میتونه باشه 

لعنت خداواسه اون نرهایی که درخواست دوستی میدن علاف های سرکوچه

اگر سیمکارت مسدود شده بوده اقلا ۲۴ ساعت صبر کنید .دقیقا من دیروز با همراه بانک ملت دادم امروز رفع مسدودی شد . سیم کارت ایرانسل

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر سیمکارت مسدود شده بوده اقلا ۲۴ ساعت صبر کنید .دقیقا من دیروز با همراه بانک ملت دادم امروز رفع مس ...

واقعا)؟آره یکطرفه شده بود ازحسابم کسر شده ولی قبض هنوز پرداخت نشده سرجاشه هنوز همون رقم 

واقعا)؟آره یکطرفه شده بود ازحسابم کسر شده ولی قبض هنوز پرداخت نشده سرجاشه هنوز همون رقم

اره صبر کن درست میشه . اتفاقا من دیروز پرداخت کردم حدودا دو ساعت بعد ایرانسل دوباره برام پیامک زد که خطت به علت بدهی مسدوده قبض پرداخت کن ولی بهش محل نذاشتم امروز خودش پیامک داد که سیمکارت فعال شد . کلا هر چی عملیات بانکی لازم داره بین ۲۴ تا ۷۲ ساعت همیشه تحمل کن بالاخره یه چیزی میشه یا درست میشه یا پوله بر میگرده  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره صبر کن درست میشه . اتفاقا من دیروز پرداخت کردم حدودا دو ساعت بعد ایرانسل دوباره برام پیامک زد که ...

مرسی عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز