2777
2789
به نظر من حس ششم یک چیز بی منطق هست که بیشتر جنبه خوشگذرونی داره و هیچ ربطی به سن هم نداره گاهی اوقا ...

خب برای کار غیر منطقی هم منطقی جلو بری بد نیست

اگه تونستید روماتیسم رو درمان کنید بگید لطفا

عزیزم اگه اومدی میشه بگی حس ر بهم چیه

حس عشق ایجاد نشده

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم امسال رسمی میشم یانه؟

آره میشی

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

خب شاید نبود یا هرچیزی به ذهنش رسید رو همون اول گفت به سن باشه یا نباشه خب ادم باید عاقلانه هم فکر ک ...

خوب منم هفده هجده سالمه ازم می‌پرسید 

تازه چیزای درست زیاد گفتم برو ببین تاپیکمو

یا تو پیوی 

بعد حس همونه ک اولین چیز ذهنت رو بگی 

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

عزیزم اکسم هنوز بهم حسی داره یا فراموشم کرده ؟ منو میبینه چه حالی میشه ؟

فراموشت نکرده نه ولی حس قبلی رو دیگ نه نداره ولی بهت فک میکنه

در رو نشون میده ک بی تفاوته ولی نیس

آره میشی

کی پیام میده 

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/