2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب منم هفده هجده سالمه ازم می‌پرسید تازه چیزای درست زیاد گفتم برو ببین تاپیکمویا تو پیوی بعد حس همو ...

خب بعضیا از روی بچگی یا سرکار گزاشتن میگن

من از هرکسی بخوام بپرسم اول سوال میپرسم تا مطمئن بشم حسش دقیقه

بعدم مگه گفتم به سنه یا دروغ میگه حس ششمه؟؟!من سوال پرسیدم تا ازش مطمین بشم چرا اینقد تهاجمی رفتار میکنن؟!

اگه تونستید روماتیسم رو مهار یا درمان کنید لطفا ب

گلم‌ م دوستم داره یا هوسازدواجم زمانش کیه با چجور ادمیه شغلش چیه

ازدواج نداری باهاش.خودتو درگیرش نکن

زمان نمیتونم بگم.ادم خوبیه خانواده دوسته.شغلش آزاد کارمند نیس

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

گفتم دا شهر دیگه خوبهحس میکنم باعث سرافکندگیت میشه.میتونی ناراحتی بشه برات.بذا بگذره یکم

نالاحتیم به چ علت ممکنه ؟ممکنه بخاطر این باشه از نزدیک ازم وظاهرم خوشش نیاد ؟ یا من حساسم ?خیلی فکر مبکنم😭

ما ۵.۶ماهه چت مبکنیم اخه 

خب بعضیا از روی بچگی یا سرکار گزاشتن میگنمن از هرکسی بخوام بپرسم اول سوال میپرسم تا مطمئن بشم حسش دق ...

اره ی پسری هست اینجوری مردمم گول میزنه 

بله درسته 

حالا ایشون سنشو گفت اگر گول زن بود میگف بیست سالمه مثلاً ☺️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

برا منم حستو میگی با کیوان ازدواج میکنیم؟

یجور حسی دارم نمیدونم چجوری بگم😑

ببین۵۰ میگم اره ۵۰ میگم نه

اگ نه ک تمام

اگ آره زمان میبره به همین زودی نه هنوز

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

یعنی الان حس یک خانم چهل ساله قوی هست و منطقی ولی حس یک خانم شانزده ساله غیر منطقی و غیر عاقلانه هست ...

چرا حرف میزاری دهنم؟!

گفتم سوال بپرسم مطمین شم ازش بعضیا هستن از روی بچگی یا شاید سرکاری بگن حس ششمن

اگه تونستید روماتیسم رو مهار یا درمان کنید لطفا ب