2777
2789
عنوان

اونایی ک خیانت دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 67 پست
چند وقته جدا شدی؟ چقد زمان برد مراحل قانونی؟ تونستی ثابت کنی؟

من 15سالگی ازدواج کردم تقریبا 24سال ازدواج کردم متولد61هستم طلاقم نمیداد مهریه بخشیدم طلاقم داد 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

زیبایی 

خیلی ناراحت شدم ...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

قبلا با یکی در ارتباط بودم ی روز با دوستام رفته بودم بیرون یهو دیدم همون پسر دست یکی دیگه رو گرفته دارن قدم های عاشقانه میزنند

خوب دروغ چرا یکم ناراحت شدم ولی وقتی اومدم خونه همه چیشو پاک کردم پیام داد کلا جوابشو ندادم و برای همیشه از زندگیم حذفش کردم خیلیم راضیم و اصلانم دلتنگش نشدم ، چون آدم لاشی ارزش فکر کردنم نداره چ برسه واسه دلتنگی و اینا و مهمتر از همه میدونستم ک اون دختره رو هم داره بازی میده

وقتی فهمیدم حس خلا داشتم نه ناراحت نه غمگین هیچی ولی چند ساعت بعدش به خودم اومدم جیغ و گریه ولی فایده نداشت همه چیز برای من تموم شد. بعد اون ماجرا هیچ چیز دیگه نه ناراحتم میکنه نه خوشحال. مثل یه زخم عمیقه که تا روزی نفس بکشی همراهته 

من چقدر به اون دخترک غمگین نشسته توی چشمام ، شادی بدهکارم

وقتی فهمیدم حس خلا داشتم نه ناراحت نه غمگین هیچی ولی چند ساعت بعدش به خودم اومدم جیغ و گریه ولی فاید ...

ازدواج‌ بود یا رابطه ؟

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

منم خیانت دیدم😓😒

بهترین راهش جدا شدنه

البته بستگی داره تو چه شرایطی باشی

اگه دوستیه جدا شو

اگه ازدواج کردی و بچه داری قضیش فرق میکنه دیگه باید

تصمیم درست حسابی بگیری

ولی تف به آدم خیانتکار

اونا آدم نیستن از حیوون هم پست ترن😞😤

کـــــاربر آقـــا هســـــتم
منم خیانت دیدم😓😒بهترین راهش جدا شدنهالبته بستگی داره تو چه شرایطی باشیاگه دوستیه جدا شواگه ازدواج ...

۳ ساله ازدواج کردم و دارم جدا میشم 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤