2777
2789
عنوان

اونایی ک خیانت دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 67 پست
غصه زن طرف میخورم .خیلی زن بساز و کدبانویی هست، با عشق زندگی می‌کنه ، خبرنداره از خیانت های شوهرش.تا ...

خواهر شوهر خودم یه تیکه ماهه ماااه از اخلاق و متانت و هنر و.. همه چی تموم ، ولی شوهرش یه هرزه به تمام معناست

عزیز دلم 💔💔تو این قدری قوی هستی که تصمیم قطعی برای این آدم بگیری فقط حواست باشه عادی باشی

نمیتونم همششش میگ،چته،. منم گفتم معده ام 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم همششش میگ،چته،. منم گفتم معده ام

میتونی من میدونم که میتونی 

بهترین کار برای آدم خیانت کار اینه که عادی باشه بعد یهو جوری فیتیله پیچش کنی که نفهمه از کجا خورده 

عادی باش 

هرچی مدارک هم داری از خیانتش و اموالش جمع کن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

برامن جزمادرم که معلول شرایط، کارندارم پشتوانه ندارم خیلی سخته بستگی به شرایط داره

از لحاظ روحی و اجتماعی میگم بیشتر

بچه داری شما؟ من ن 

از لحاظ روحی و اجتماعی میگم بیشتربچه داری شما؟ من ن

نه ندارم میگم هم روحی داغونم اجتماعی توخونه نمیتونم تکون بخورم برم تواجتماع حداقل سرگرم کاری بشم فقط باقرص اعصاب ارومم 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
وقتی فهمیدم، یه حس خیلی بد داشتم. انگار همه‌چیز پاشیده بود. یه جورایی مثل این بود که کل دنیام از هم پاشید. درباره حسی که داشتم نمیتونم دقیق توضیح بدم، چون خیلی پیچیده بود. حس عصبانیت و شک و ناامیدی مخلوط شده بود. اینکه نمی‌تونستی باور کنی واقعا یه کابوس بود. برای خودم به شخصه زمان میبرد تا یه‌جورایی با واقعیت کنار بیام. اما باید بگم وقتی آدم خیانت می‌بینه، بهترین کار اینه که از خودش مراقبت کنه و آرامش پیدا کنه. در مورد اون زن و شوهر دار بودن، می‌دونم که سخته هضم کنی، اما اینو بدون که آدم‌ها همیشه اونطور که فکر می‌کنی نیستن. هیچ وقت فکر نکن که همه چیز عالیه. اینو هم بگم که رابطه داشتن با کسی که با زن و بچه‌اش بوده، هیچ وقت ارزش نداشت. باید به خودت زمان بدی تا همه چیز رو فراموش کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

پس بنظرم مشاوره برو و مشورت بگیر ببین چی میگه اگه جای بخشش داشت ببخش اگه نه هم جداشو

نمیتونم و نمیخام ک ببخشم. از چشمم افتاد. اللن بگ روزه باور‌ندارم. اعتماد ک از بین بره دیگ ساختن دوبارش محاله . بدبین میشی و زندگیت شیرین نی. ماهم ک از قبل اختلاف داشتیم و شوهرم کلا چندماهه سرد شده

نه ندارم میگم هم روحی داغونم اجتماعی توخونه نمیتونم تکون بخورم برم تواجتماع حداقل سرگرم کاری بشم فقط ...

چند وقته جدا شدی؟ چقد زمان برد مراحل قانونی؟ تونستی ثابت کنی؟ 

خواهر شوهر خودم یه تیکه ماهه ماااه از اخلاق و متانت و هنر و.. همه چی تموم ، ولی شوهرش یه هرزه به تما ...

خیلی حس بدیه

ببینی همسر طرف خوبه اما زن یا شوهرش داره خیانت می‌کنه یکی از بدترین حس های دنیا است     

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه ندارم میگم هم روحی داغونم اجتماعی توخونه نمیتونم تکون بخورم برم تواجتماع حداقل سرگرم کاری بشم فقط ...

ناراحت کننده است اما با شرایط پیش اومده کنار بیا ، با گذر زمان کمرنگ میشه .

پروفایل خودتی؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...