2777
2789
عنوان

من تحت درمان روانپزشک هستم بعد

320 بازدید | 15 پست

شرایط زندگیم خیلی پیچیدست 

دکترم استادم بود از همون دوران میدونست شرایطمو الان تحت نظر دو نفرم همزمان 

مادر ندارم 

پدرم معتاد بیکار 

مامانبزرگمو دکترا جواب کردن 

خواهر دوقلوی معلولمم حالش بده اونم جواب کردن 

سه تا عموی معتاد دارم تو‌ خونه توهمی 

مدام دعوا کتک کاری 

تجاوز 

مستقل هم اجازه ندارم بشم

حس میکنم مامانی و خواهرم نباشن نمیتونم زندگی کنم 

خیلی چیزای دیگه هست 

سیانور سفارش داده بودم به سختی از یه سایتی پیدا کردم که اگه مامانجونم نشد بخورم نمونم 

نمیدونم بین حرفام دکترم فهمید و مشخصات دادم 

الان چند هفتست منتظرم نرسیده دیشب دکترم گفت من لغوش کردم با نامه قضایی و پزشکی 

نمیذاره خونه بمونم 

دکترم مدام زنگ میزنه به دوستام و حتی با مامان دوتا از دوستام در ارتباطه 

به زور میان دم در میبرنم 

یا خیلی وقتا جواب دکترمو نمیدم 

خیلی وقتا با نامزدم نرمال رفتار نمیکنم البته خواستگار خانواده ها آشنا شدن

حالم خوب نیست 

دست خودم نیست 

خیلی دوست دارم بمیرم نمیتونم 

راهی ندارم 

نمیذارن به زور زندم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

عزیزم بنظرم نیازی به اجازه‌ی همچین افرادی برای مستقل شدن نداری، بی‌سر و صدا جدا شو برو.

متاسفم تو همچین شرایطی هستی ولی مطمئن باش این شب‌تاریک تموم میشه و روزهم میشه🫠♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بنظرم نیازی به اجازه‌ی همچین افرادی برای مستقل شدن نداری، بی‌سر و صدا جدا شو برو.متاسفم تو همچ ...

امنیت ندارم هرجا برم پیدا میکنن معتادا 

استخدامم تعهد خدمت دارم نمیتونم برم شهر دیگه 

پولم به جاهای امن نمیرسه 

خوابگاه و پانسیون نداریم اینجا

عزیزم همین که میری پیش دکتر و قبول کردی مشکلاتی خیلی جلو تری.من شاغل در بیمارستانم میتونم بگم همه اونایی که اقدام به خودکشی کردن همون لحظه پشیمون شدن و اکثرا با پای خودشون اومدن بیمارستان و گریه که خواهشا نجات‌مان بدین با اینکه هیلی ها شرایط خیلی سخت تر از تو داشتن. درستو ادامه بده از دکترت کمک بگیر به مادرت و خواهرت فکر کن .نامزدت اگه خوبه باهاش بمون اگه خوب نیست تموم کن. سعی کن از همین راهنمایی های استادت کمک بگیری که مستقل شی تا بتونی به مادرت هم کمک کنی. تنها کسی که میتونه تو رو از این شرایط نجات بده خودتی.هر وقت خواستی میتونی به من پیام بدی و درد دل کنی❤️

عزیزم همین که میری پیش دکتر و قبول کردی مشکلاتی خیلی جلو تری.من شاغل در بیمارستانم میتونم بگم همه او ...

دکترمم همینارو میگه که خودت میخوای خوب بشی همین کافیه 

ولی من میخوام خانوادم خوب بشه که نمیشه 

کاری از دستم بر نمیاد خیلی بیچارم‌ 

دکترمم همینارو میگه که خودت میخوای خوب بشی همین کافیه ولی من میخوام خانوادم خوب بشه که نمیشه کاری از ...

ادم تو زندگیش خانوادشو نمیتونه انتخاب کنه دست خودش نیست ولی بعضی چیزها دست خودته. میتونی تو این منجلاب بمونی و خودتو بدبخت کنی یا خود کشی کنی و حق زندگی که داشتی از خودت رو بگیری. کتاب خانه ی نیمه شب و برا شروع توصیه میکنم بخونی .یه دفتر بذار زیر دستت هدف هاتو توش بنویس  و به سمتشون قدم های کوچیک بردار. بعد اون هدف هاتو به قسمت های کوچیک تبدیل کن و روزانه کارهای مثبتی که میخوای انجام بدی رو بنویس از تعداد کار کم شروع کن.مثلا روز اولت میتونه مرتب کردن محیط زندگیت و حمام باشه.دو هفته فقط روزی دو تا هدف بنویس از کارهای کوچیک شروع کن.مطالعه رو تو برنامت قرار بده. تو اگه یه ستاره باشی پیش روشنایی بقیه ستاره ها دیده نمیشی قرار تو تاریکی که هستی بدرخشی و شکوفا بشی. زندگی هرکس ارزشمنده باید بلند شی برای خودت ، مادرت و خواهرت بجنگی

نه ۵ سال از تعهد خدمتم مونده

عزیزم تو این پنج‌سال رو خودت کار کن، تراپی رو ادامه بده و بی‌توجهی کن و خودت‌رو از لحاظ روانی دور کن حتی اگه از لحاظ جغرافیایی و فیزیکی نتونستی‌.

از همینجا روحتو بغل میکنم

خیلی خسته ای

تو کلمات نمیگنجه خستگیت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

عجب دکتر پیگیر و خفنی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دکترمم همینارو میگه که خودت میخوای خوب بشی همین کافیه ولی من میخوام خانوادم خوب بشه که نمیشه کاری از ...

الان دیگه فقط به فکر خودت باش

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.