2777
2789
عنوان

چجوری مرگ خانواده تون میخاین 💔

577 بازدید | 21 پست

بالخره هیچکس خوب نیست هیچ انسانی خوب نیس هرکس بدی داره ائمه نیستیم که

گاهی اونا عصبین حالا یکاری میکنن ولی دلشون نمیاد که

گاهی خودمون عصبیم بد دهنی میکنیم جلوشون

مثلا من هفته پیش روی سر مامانم داد زدم چون عصبی بود ۲ ساعت بعدش دوباره گفتیم و خندیدیم یا حتی منم کتک خوردم ولی بعدش دوباره آشتی

به نظرم هیچ عشقی فرار تر از عشق فرزند و مادر نیست🖤

من حتی فکر میگنم یک روز نباشه فکر ها فقط فکر کردنش 

گریم میگیره💔🖤 

تا زنده هستیم قدر همو بدونیم ❤

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز یک کاربر می‌گفت تو سن ۱۳ سالگی مادرش بدون اجازه پدر وادارش کرده صیغه یک پیرمرد بشه ! راست و دروغش و نمی‌دونم ولی یک درصد واقعی باشه والا حیف مادر برای همچین زنی 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تاپیک دیدم ک میگفتدارزوی مرگ خودم یا بچه ام رو دارم.چون از بچه داری خسته شده بود🤐🤐🤐

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

دقیقا خیلیارو دیدم چون با خانوادشون بحث شون میشه میگن ایشالا ک بمیری

منم خیلی مشکل دارم باهاشون و دهن جوابی میکنم و... 

ولی هیچوقت مرگ شونو نخواستم همیشه میگم اول من بمیرم بعد عزیزام

❌تا وقتی پاتا تو کفش کسی نکردی قضاوت نکن❌

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

منو شما جای اون بنده های خدا نیستیم.

شما فکر کنید پدری معتاد باشه و بچه شو آزار بده یا اونو وادار کنه که باهاش مواد بفروشه

یا مادری که فحش و ناسزا های خیلی بدی بده

خب بنظرتون وقتی والدین احترام نمیذارن اصلا مفهوم احترام برای بچه ها جا نمیوفته که متعاقبا بخوان احترام بذارن

مثلا من یه دوستی دوران راهنمایی داشتم مادرش زن دوم(نه اینکه هوو بشه،همسر اول اون آقا فوت کرده بود)یه پیرمرد شده بود و بعدها فوت کرد و از این آقا یه دختر و پسری داشت.مامانه افسردگی و ناراحتی اعصاب داشت.داداشه سر گذاشته بود به بیابون و کارگری میکرد که لاقل خرجیه خانواده رو بده و مامانه برای اینکه نون خور کم شه اون دوسته منو نذاشت بره مدرسه و دوم دبیرستان مجبورش کرد ترک نحصیل کنه و لازم به ذکره که بگم این دوستمم دو سال از ماها بزرگتر بود و پایه اولشو سه بار خونده بود.دختره هم حاله خوشی نداشت و منزوی بود.بنظرتون همچین آدمی لایق احترامه؟

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

چجوری میتونین وقتی بدبختی های واقعی ندیدین و خانواده های بد ندیدین تاپیک بزنین ک چی واقعا ؟؟ک بگین خانواده من خوبه 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹