2777
2789
عنوان

چجوری مرگ خانواده تون میخاین 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری میتونین وقتی بدبختی های واقعی ندیدین و خانواده های بد ندیدین تاپیک بزنین ک چی واقعا ؟؟ک بگین خ ...

نه گلم دارم نظرات دیگران میخونم و لایک میکنم همشون که برام نظرشون اهمیت داره 

این تاپیک هم زدم ببینم نظرات چیه شما اگه مخالفی یکم با لحن بهتر بگین

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

چون بعضیا اسم پدر و مادر و همسر و ... رو یدک میکشن. 

یه کاربر بود میگفت مادرش تصادف کرده فوت شده  پدرش با اینکه ازدواج کرده ولی به ایشون تعرض میکرد میگفت نگران خواهر کوچکم هستم

اسم کاربریش دلآرام یا دل آرا همچین  چیزی بود

اگه کسی ازشون خبری داره بگه

نه گلم دارم نظرات دیگران میخونم و لایک میکنم همشون که برام نظرشون اهمیت داره این تاپیک هم زدم ببینم ...

اینجور تاپیک واسه آدمای بدبختی کشیده باعث میشه فکر کنه مشکل هز خودشه ک پدر مادرش اینجوری شده و نفرین کرده 

شما هم قبل عنوان زدن فکر کنین

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

دیروز یک کاربر می‌گفت تو سن ۱۳ سالگی مادرش بدون اجازه پدر وادارش کرده صیغه یک پیرمرد بشه ! راست و در ...

حالا من ب این بنده خدا کاری ندارم اما دیدم با چشم دختری ک از معشوقه های مادرش میترسید اما مادرش براش مهم نبود ترس دخترش یا پدری ک برای دوتا دخترهاش مرد ردیف میکرد و پول میگرفت