2777
2789
عنوان

خانما سینمایی یا سریال خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 32 پست
اره منم بیشتر احتمال میدادم چینی باشه یک سریال مثل اون سراغ نداری؟

مثل اون نه ولی 

عشق بین پری و شیطان 

تا پایان ماه

تنها به خاطر عشق

این سه تا قشنگن

داستان قصر کونینگ فکر کنم شبیهش باشه

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

مثل اون نه ولی عشق بین پری و شیطان تا پایان ماهتنها به خاطر عشقاین سه تا قشنگنداستان قصر کونینگ فکر ...

خیلیییی ممنوننن

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریال ترکی یک عالمه دارمبازی بخت که خیلی دوستش دارمممعشق سیاه سفید عشق منطق انتقامعشق تجملاتی هم خیل ...

اععع ترکی میبینی؟

من دارم یه فیلم میبینم اسمش اشک های جنت هس دیدی؟

اینایی که گفتی کدوماش از همهههه بهتره؟

اععع ترکی میبینی؟من دارم یه فیلم میبینم اسمش اشک های جنت هس دیدی؟اینایی که گفتی کدوماش از همهههه بهت ...

اره ترکی خیلی دیدم حتی بعضیاش الان اسماش یادم رفته ولی مصلا یک چند تا دیگه هم دیدم

صدایم را بشنو

دوستم داره دوستم ندارع 

عشق اجاره ای

اتاق۱۰۱ اگر اسمشو اشتباه نگم

هرچه بادا باد 

محرمانه 

زیباتر از تو 

هرجایی

و کلی چیز دیگه😂😂

عههه موضوعش چیه این سریال از دستم در رفته ندیدمشش عاشق بازیگر مردش هستم اتفاقا بازیگر مردش تو یکی از سریالایی که جمره بایست بازی نکرد دیدم آها این سریالش بود سمت چپ قلبم 

نگاه همشونو دوست دارم بستگی به ژانری که میبینی دارع

ولی بازی بخت هم کوتاه تر بود نسبت به بقیه سریال ترکیه ای و هم طنز و عاشقانه بود عاشقشم بنظرم ببین 

سریال محرمانه هم قشنکه راجب دوتا پلیس هست که باهم هم خونه ای میشن که خلافکارارو بگیرن تعدادقسمتاشم کمه

عشق تجملاتی قسمتاش به نسبت این دوتا زیادتر هست و دوستش دارم 

عشق سیاه سفید هم قشنگه پسره دختره رو مجبور می‌کنه زنش بشه وگرنه فککنم داداششو میکشه اولش شاید از کرده خوشت میاد مخصوصا قیافش بعد عاشقش میشی😂

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اععع ترکی میبینی؟من دارم یه فیلم میبینم اسمش اشک های جنت هس دیدی؟اینایی که گفتی کدوماش از همهههه بهت ...

میشه موضع این سریال رو زگی

اره ترکی خیلی دیدم حتی بعضیاش الان اسماش یادم رفته ولی مصلا یک چند تا دیگه هم دیدمصدایم را بشنودوستم ...

خیلیاشونو دیدم 

یه چندتا رو ندیدم که اونا هم ژانر جنگی و ....حال ندارم ببینم 

توی فیلم اشک های جنت پسره اسم اصلیش برک اتان ببین خیلییییی خوبه 

دختره زیااااد خوب نیس ولی در کل اصلا بد نیس 

وای عشق بی حد و مرز رو ندیدی؟عمرت به باد رفته اگر ندیدیش حتماااا ببین

من الان نمدونم بعد از این فیلم چکار کنم تو یه سریال پیشنهاد بده

خیلیاشونو دیدم یه چندتا رو ندیدم که اونا هم ژانر جنگی و ....حال ندارم ببینم توی فیلم اشک های جنت پسر ...

منم خیلی جنگی نمیپسندم میبینی که همه ژانزام عاشقانه رو داره ستاره شمالی هم طنز و عاشقانس ولی خودم کامل ندیدم

عشق بی حد و مرز چند قسمت دیدم بعد ندیدمش حس کردم شاید جالب نباشه

بنظرم اگر واقعا یک سریال حال خوب کن میخوای من بازی بخت پیشنهاد میدم بنظرم قشنگه جمره بایسل بامزه بازی میکنه و آدم به خنده میاره

عشق تجملاتی هم دختره و پسره باحالن

خیلیاشونو دیدم یه چندتا رو ندیدم که اونا هم ژانر جنگی و ....حال ندارم ببینم توی فیلم اشک های جنت پسر ...

عشق سیاه سفید هم فک میکنم در حد همون عشق بی حد مرز باشه واقعا سریال قشنگی بود خیلی خوب بود

میشه موضع این سریال رو زگی

یه دختر به اسم جنت که پدر و مادر نداره و تو یتیم خونه بزرگ شده و الان دیگه پیش مامان بزرگشه 

میره توی یه شرکت معماری کار کنه که در اصل بعد چند قسمت فهمیدم مادرشه که اون جنت رو نمیخواد و تو بچگی ولش کرده 

این پسره تو اونجا کار میکنه و بعدا دختره میفهمه... بقیش اسپویله بگم؟؟؟

یه دختر به اسم جنت که پدر و مادر نداره و تو یتیم خونه بزرگ شده و الان دیگه پیش مامان بزرگشه میره توی ...

ن نگو فقط بگو عاشقانس پایانش خوبه؟

یه دختر به اسم جنت که پدر و مادر نداره و تو یتیم خونه بزرگ شده و الان دیگه پیش مامان بزرگشه میره توی ...

بهت درخواست میدم اگر دوست داری قبول کن یک وقتایی دنبال سریال فیلم میگردم من همش تاپیک نزنم چون تو هم مثل من سریال میبینی حس میکنم در یک سبک فیلم میبینیم

این شکلی میتونم تو خصوصی ازت بپرسم چی بینم 

منم خیلی جنگی نمیپسندم میبینی که همه ژانزام عاشقانه رو داره ستاره شمالی هم طنز و عاشقانس ولی خودم کا ...

سریال های جمره بایسل رو دیدم و این بازی بخت رو تا چن قسمت دیدم یادمه دیدم یه قسمتش نیست ولش کردم

خیلی ممنون ازتتتت