2777
2789
عنوان

بختیاری ها راهنماییم کنن

204 بازدید | 15 پست

من عاشق ی پسر ایذه ای شدم و دوس دارم باهاش ازدواج کنم ما خودمون اصالتا ترکیم اینو خیلی شنیدم که ایذه ای ها اکثرا از فامیل یا هم زبان میگیرن و میترسم خانوادش مخالفت کنن کسی هست راهنماییم کنه ک واقعا اینجوریه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ، قصد توهین ندارم ، ولی واقعا ساختن با ایذه ای ها کار هر کسی نیس ، بختیاری یه چیزه ایذه ای یه چ ...

رو چه حسابی میگین عزیزم؟ باهاشون زندگی کردین یا همینجوری میگین؟ 

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب   مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند 

کلا تفاوت فرهنگی واسه ازدواج یکم کار رو سخت میکنه بستگی به شما و خانوادتون داره که ادمهای انعطاف پذیری باشین یا نه؟ به طرف مقابل هم بستگی داره 

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب   مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند 

وای یه زمانی یه همکلاسی ایذهی داشتم

میگفت من خوشم میاد ازت فلان 

تهش گفت من نمیتونم باهات ازدواج کنم چون ما غریبه نمیگیرم😂

منم گفتم تو بخوای بگیری من قبول نمیکنم😂

نه عجله دارم، نه عقبم… توی مسیر خودم قدم می‌زنم.»

رو چه حسابی میگین عزیزم؟ باهاشون زندگی کردین یا همینجوری میگین؟

زندگی نه اما آشنا و دوست داشتیم ، یکم اخلاقاشون متفاوته ، فکر میکردم شاید فرضا با فرهنگ شهر ما متفاوته اما یه بار دیدم مثلا دوستم که اصفهانیه هم درباره همکلاسی های ایذه ایش همینجور میگفت

ببین ، قصد توهین ندارم ، ولی واقعا ساختن با ایذه ای ها کار هر کسی نیس ، بختیاری یه چیزه ایذه ای یه چ ...

وای خودم میدونم دوس پسرم ک اخلاقش خیلی خاصه ولی من چون دوسش دارم میسازم باهاش🤣

کلا تفاوت فرهنگی واسه ازدواج یکم کار رو سخت میکنه بستگی به شما و خانوادتون داره که ادمهای انعطاف پذی ...

ما خانوادمون کلا کاری با چیزی ندارن  و من ۴ ساله باهاش تو رابطم و بشدت دوسش دارم و حتی لهجه کلماتشونو بخاطرش یاد گرفتم ولی یبار ازش سر بسته پرسیدم بنظرت خانوادت مخالفت میکنن اگه از همشهریاتون نگیری اینا گف نمیدونم فک نکردم بش