2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریال خداحافظ زمین. Goodbye Earth ساخت کره جنوبی: داستان سریال درمورد یک شهاب سنگ که به سرعت داره به زمین نزدیک میشه فقط ۲۰۰ روز مونده به برخورد شهاب سنگ با زمین به همین دلیل کل دنیا درحال آشوبه هرکسی به فکر منفعت خودشه....

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

خاطرات خون اشامده سال پیش دیدمیعنی هنوز سریالی مثل اون جذبم نکردهمخصوصا دیمن خییییلی عالی بود

سریال From رو تماشا کن مطعنا جذبش میشی

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

واکینگ دد

راجب زامبیه

خیلی خفنه

ولی زیاده

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یادمه فصل اولشو دیدم زیاد جذبم نکرد

روندش خیلی کنده 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اسمش چیه

شما ننوشتید چه نوع "سریالی" که البته به احتمال زیاد منظور شما "سریال تلویزیونی" یا "سریال شبکه نمایش خانگی " شاید باشد اما منظور بنده از "سریال" چیز دیگری بود یعنی من الآن پنج سال می‌شود که تلویزیون کلاً ندارم و چون در فقیرنشین ترین محله‌ در کرمانشاه ساکن هستم اصلاً کامپیوتر یا لپ تاپ نمی‌توانم داشته باشم و گوشیم هم حافظه‌ی خالی اش کمتر از یک گیگابایت هست و دست دوم و کمی سطح پایین است یعنی حتی پول شارژ داشته باشم که ندارم چون باتری موبایلم زود به زود شارژش خالی می‌شود اصلاً توان پخش فیلم ندارم و کلیپ اینستاگرامی دانلود می‌‌کنم مجموعه سریال  ‌های خبری از یک خبرنگار لندنی را دنبال می‌کنم و بیشتر وبلاگ نویسی می‌کنم البته در پلتفرم های خارجی، درضمن تلویزیونی داشتم با پول یارانه ها قسطی کرده بودم که سقف اتاقم به علت فقرشدید چکه می‌کرد و تلویزیونم سوخت تنها توان تهیه یک ام‌پی‌تری پلیر دارم و بیشتر نود درصد آهنگ هایی که گوش می‌دهم غمگین هست مشکل گوشی خودم حافظه‌اش هست چون گوشیم کارتون ندارد و  سریال گوشیم مال یک گوشی دیگر هست -

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

سریال From رو تماشا کن مطعنا جذبش میشی

پارسال دیدم. ولی قبول کنین اصصلا به ومپایر نمیرسه

ومپایر سریالی بود ک تقریبا تا فصل آخر خیییلی هیجان انگیز بوده،

ولی فرام فقط فصل اولش ب دلم نشست