2777
2789
عنوان

کیا یک ماه تا زایمانشون مونده

324 بازدید | 42 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

ایشالا خدا ب هرکی میخواد یه نینی سالم بده دامنش سبز بشه

بچه ها من استراحت مطلقیم یک ماه مونده تا زایمانم بچه اولمه خیلی استرس دارم کیا مثل من نینی هاشون مرداد بدنیا میاد؟ اصلا روزا نمیگذره چون استراحتم 

کارِ شمااَم به ما میوفته طوری نیس!🙃❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شهریور زایمانمه

خانما بلاخره بیبی چک منم مثبت شد😍با ذخیره تخمدان صفر وسه سال ناباروری گرفتن تخمک اهدایی انجام ای وی اف من منفی شدم🥲اما ماه بعداز ای وی اف به صورت طبیعی وبه طرز معجزه اوری باردارشدم😍🥲برای دختر عزیزم دعاکنین که بسلامتی بغلش کنم🤍 به خدا بسپارین که درنامیدی بسی امید است 🧡قراربود انتقال من منفی بشه که بعد با تخمک خودم بارداربشم 💖قرار بود چقدر گریه کنم بخاطر منفی شدن ولی ماه بعد سوپرایز بشم💜خدایا شکرت♥️

طبیعی هستی؟

خانما بلاخره بیبی چک منم مثبت شد😍با ذخیره تخمدان صفر وسه سال ناباروری گرفتن تخمک اهدایی انجام ای وی اف من منفی شدم🥲اما ماه بعداز ای وی اف به صورت طبیعی وبه طرز معجزه اوری باردارشدم😍🥲برای دختر عزیزم دعاکنین که بسلامتی بغلش کنم🤍 به خدا بسپارین که درنامیدی بسی امید است 🧡قراربود انتقال من منفی بشه که بعد با تخمک خودم بارداربشم 💖قرار بود چقدر گریه کنم بخاطر منفی شدن ولی ماه بعد سوپرایز بشم💜خدایا شکرت♥️

خوش بحالت مال من ۴ ماه مونده

اگ استراحت مطلق نباشی زود میگذره 

من ک اینجوری بودم خیلی داشت بارداری زود میگذشت

الان یک ماهه استراحتم دارن دیر میرن دعا کن برام دهانه رحمم باز شده دور باشه

باید یکسره بخوابم

من شهریور زایمانمه

چند شوهریور؟ واسه من زده ۴ شهریور ولی دکترم میگه وسطای مرداد یعنی ۳۷،۳۸ هفته سزارین میشی اگ دردت نگیرع چون دهانه رحمم باز شده هر لحظه ممکنه دردم بگیرع برم بیمارستان

طبیعی هستی؟

چون دهانه رحمم باز شده دکتر میگه دردت گرفت برو بیمارستان طبیعی بیاری ولی من میترسم برام دعا کن سر وقتم بچم بیاد سزارین بشم

چند شوهریور؟ واسه من زده ۴ شهریور ولی دکترم میگه وسطای مرداد یعنی ۳۷،۳۸ هفته سزارین میشی اگ دردت نگی ...

۲۵

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی برام دعاکن منم به راحتی وبه سلامتی دخترمو بغل بگیرم

اگ استراحت مطلق نباشی زود میگذره من ک اینجوری بودم خیلی داشت بارداری زود میگذشتالان یک ماهه استراحتم ...

والا نیستم ولی انقدر تنبل شدم همش دراز کشم ، تابستون خیلی بده دیر میگذره زمستون بچه اولم خیلی زود گذشت