2777
2789
عنوان

کیا یک ماه تا زایمانشون مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 42 پست
چون دهانه رحمم باز شده دکتر میگه دردت گرفت برو بیمارستان طبیعی بیاری ولی من میترسم برام دعا کن سر وق ...

از کجا فهمیدی باز شده؟

طول سرویکست؟

خانما بلاخره بیبی چک منم مثبت شد😍با ذخیره تخمدان صفر وسه سال ناباروری گرفتن تخمک اهدایی انجام ای وی اف من منفی شدم🥲اما ماه بعداز ای وی اف به صورت طبیعی وبه طرز معجزه اوری باردارشدم😍🥲برای دختر عزیزم دعاکنین که بسلامتی بغلش کنم🤍 به خدا بسپارین که درنامیدی بسی امید است 🧡قراربود انتقال من منفی بشه که بعد با تخمک خودم بارداربشم 💖قرار بود چقدر گریه کنم بخاطر منفی شدن ولی ماه بعد سوپرایز بشم💜خدایا شکرت♥️

چرااسترس گلم؟ان شاا،،،سلامت بیادتوبغلت

اخه دهانه رحمم باز شده میترسم دردم بگیره 

اگ درد بگیره باید طبیعی بیارم خیلی میترسم خدا کنه این یک ماه هم بمونم  سز بشم 

مرسی قربونت بشم

کارِ شمااَم به ما میوفته طوری نیس!🙃❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش می‌کنم ببخشید اخه تیکر بارداریت صورتی بود فک کردم دختره . منظور بدی نداشتم

اره اوایل فک میکردم بچم دختره شانسی صورتیش کردم یادم نبود عوضش کنم😂🤦🏻‍♀️

ن این چ حرفیه فداتشم

اره اون اومده بود پایین و اینکه دکترم معاینه کرد فهمید

اها نکران نباش ان شاءالله به خیر بگذره

من سرکلاژیم

خانما بلاخره بیبی چک منم مثبت شد😍با ذخیره تخمدان صفر وسه سال ناباروری گرفتن تخمک اهدایی انجام ای وی اف من منفی شدم🥲اما ماه بعداز ای وی اف به صورت طبیعی وبه طرز معجزه اوری باردارشدم😍🥲برای دختر عزیزم دعاکنین که بسلامتی بغلش کنم🤍 به خدا بسپارین که درنامیدی بسی امید است 🧡قراربود انتقال من منفی بشه که بعد با تخمک خودم بارداربشم 💖قرار بود چقدر گریه کنم بخاطر منفی شدن ولی ماه بعد سوپرایز بشم💜خدایا شکرت♥️

۲۵ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی برام دعاکن منم به راحتی وبه سلامتی دخترمو بغل بگیرم

فداتشم چشم توام همینطور ایشالا جفتمون بچمون و سر موقع و ب سلامت بغل کنیم نگران نباش خیلی زود میگذره انگار همین دیروز بود من ۲۵ هفته بودم

عه چه جالب،بسلامتی گلمحالت چطوره؟من هنوزاذیتم😮‍💨

والا حالت تهوع و ویار منو کشت این سه ماه  

قشنگ سه ماه کامل بالا آوردم آشپزی نمیتونستم بکنم 

از خونه خودمون متنفر بودم همچی بو میداد انگار 

الان که وارد هفته ۱۵ شدم به نظرم یکم بهتر شدم 

ولی چند روزه کمرم خیلی درد میکنه 

سلامت باشی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

والا نیستم ولی انقدر تنبل شدم همش دراز کشم ، تابستون خیلی بده دیر میگذره زمستون بچه اولم خیلی زود گذ ...

اره خیلی دیر میگذره مخصوصا گرمه 

تا میتونی استراحت کن تا مثل من خدایی نکرده نشی من گوش ندادم هر کاری میکردم هر جا میرفتم رعایت نکردم دیدم بارداریم سالمه بیخیالی گرفتم اخرش زد حال خوردم کلی کارای نکرده مونده نمیتونم انجام بدم مث بستن ساک بیمارستان و رفتن ب عکاسی برای بارداری و… عیبی نداره بچم سر موفع بیاد چیزی نمیخوام حتما قسمت نبود 

دکتر گفته حتی غذا هم باید دراز کش بخورم همش با خودم میگم ای کاش از اول رعایت میکردم

ان شاا،،،بهتربشیمن هفته۱۲هستمچندروزپیش کمردردبودم خوب،شدممن معدم اذیته،میخورم یه جوراذیتم،گشنمه یه ج ...

ایشالا به سلامتی عزیزم 

ممنونم    من فکر میکنم  یکم دوم   دی زایمانم باشه  شما آخرای دی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاا،،،بهتربشیمن هفته۱۲هستمچندروزپیش کمردردبودم خوب،شدممن معدم اذیته،میخورم یه جوراذیتم،گشنمه یه ج ...

معده درد که  قوربونش برم  منم دارم☹️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40