چون دهانه رحمم باز شده دکتر میگه دردت گرفت برو بیمارستان طبیعی بیاری ولی من میترسم برام دعا کن سر وق ...
از کجا فهمیدی باز شده؟
طول سرویکست؟
خانما بلاخره بیبی چک منم مثبت شد😍با ذخیره تخمدان صفر وسه سال ناباروری گرفتن تخمک اهدایی انجام ای وی اف من منفی شدم🥲اما ماه بعداز ای وی اف به صورت طبیعی وبه طرز معجزه اوری باردارشدم😍🥲برای دختر عزیزم دعاکنین که بسلامتی بغلش کنم🤍 به خدا بسپارین که درنامیدی بسی امید است 🧡قراربود انتقال من منفی بشه که بعد با تخمک خودم بارداربشم 💖قرار بود چقدر گریه کنم بخاطر منفی شدن ولی ماه بعد سوپرایز بشم💜خدایا شکرت♥️
اره اون اومده بود پایین و اینکه دکترم معاینه کرد فهمید
اها نکران نباش ان شاءالله به خیر بگذره
من سرکلاژیم
خانما بلاخره بیبی چک منم مثبت شد😍با ذخیره تخمدان صفر وسه سال ناباروری گرفتن تخمک اهدایی انجام ای وی اف من منفی شدم🥲اما ماه بعداز ای وی اف به صورت طبیعی وبه طرز معجزه اوری باردارشدم😍🥲برای دختر عزیزم دعاکنین که بسلامتی بغلش کنم🤍 به خدا بسپارین که درنامیدی بسی امید است 🧡قراربود انتقال من منفی بشه که بعد با تخمک خودم بارداربشم 💖قرار بود چقدر گریه کنم بخاطر منفی شدن ولی ماه بعد سوپرایز بشم💜خدایا شکرت♥️
تا میتونی استراحت کن تا مثل من خدایی نکرده نشی من گوش ندادم هر کاری میکردم هر جا میرفتم رعایت نکردم دیدم بارداریم سالمه بیخیالی گرفتم اخرش زد حال خوردم کلی کارای نکرده مونده نمیتونم انجام بدم مث بستن ساک بیمارستان و رفتن ب عکاسی برای بارداری و… عیبی نداره بچم سر موفع بیاد چیزی نمیخوام حتما قسمت نبود
دکتر گفته حتی غذا هم باید دراز کش بخورم همش با خودم میگم ای کاش از اول رعایت میکردم