2777
2789
عنوان

درباره حصانت بچه کسی اطلاع داره

158 بازدید | 30 پست

اگه پسرم ۷سالش باشه

مادرشوهرم بیماری اعصاب داره و یه مدت هم بستری بوده

و شوهرم دیپلمه است ولی دوساله کارمند شده اونم بیشتر با کمک

بنطرتون حصانت رو بهم میدن ..چون بچه ک میره پیش مادربزرگش و اونم مریصیش طوریه که لخت میشه یا یه چیزی رو بزرگ میکنه یا یه بار در حموم بست بچه هم توش بود. 

ویه بار که  بچه  کوچیک بود پدرش گداشت پیشش که مثلا مادره خوب بشه ولی بچم روش تاثیر گداشت قاطی کرده بود همش وسط خیابون میخابید..

و بدبختی دیگم پسرخالش یه مدت قاصی بوده حالا نیست ..

این راه به جایی منو میرسونه .. پسرم اصلا دوست نداره من برم خیلی بی تابی می کرد.

و اگه راهی نداره تو رو خدا برام دعا کنید دارم دیوونه میشم.. خسته شدم 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه مادرهمسرت این مشکلاتوداره جایی ثبت شده پرونده داره؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من ندیدم مردی بچشو نده که سوهرت برا چی بچه رو نمیده

نه برای طلاق حصانت میدن با این شرایط

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

به جای مهریه پسرتو بگیر ازش

تو طلاق توافقی میشه

عدم صلاحیت مادر همسرتون به ماجرا ربطی نداره مگر اینکه بچه اونجا باشه و مشکلی پیش بیاد و شما بتونی وکیل بگیری بازم کار سختی هست چون ممکنه پدر بیاد تعهد بده 

در کل خیلی امید نبند 

نه

خود فرد باید صلاحیت نداشته باشه

حرفتون رو میفهمم که میگید توی اوقاتی که سر کار هست خونه مادربزرگه ولی قاضی روی این موضوع رای نمیده به نفعتون

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

پسرت چند سالشه خودش تویه دادگاه میتونه بگع پیش مادرم میخوام باشم اینو بگه حله

مطمئنی میشه .. اخه ۸سالش هست ولی تو سایتها زده تا۱۵سالگی با پدرشه میترسم حصانتشو یهم ندن

تو طلاق توافقی میشه

با شوهرت صحبت کن قبل دادگاه بگو یا پسرمو بده یا مهرمو اجرا میذارم خودش راضی میشه این مدت به پسرت بگو بهونه تو رو بگیره اذیتشون کنه

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین