2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مدونم باید جوش شیرین رو رقیق کن با اب بعد پاک کن ولی روش من مایع ظرف شویی+ خیلی کم وایتکس+شامپو فر ...

آهان مرسی....

من با جوش شیرین با سرکه شنیدم میگن خیلی راحته اما نمیدونم دقیق چحوریه

وای انقد گشتم دنبال ی تاپیک خونه تکونی ک منو هول بده

عزیزم من اینی ک میگیا بلد نیستم

من دستکش دستم میکنم و با سیف کرمی گاز و هودمو برق میندازم خیلی راحت

چون قطره های روغن ک پاشیده ب هود و شیشه گاز عین چسب شده خیلی سخت میره و چسبناکه

ولی سیف راحت میبره

حامله نیستم . تیکر گرفتن حاجتمه. برای بر اورده شدن حاجت همه یه صلوات اگ دوست داشتین بفرستین
وای انقد گشتم دنبال ی تاپیک خونه تکونی ک منو هول بده عزیزم من اینی ک میگیا بلد نیستم من دستکش دستم ...

آره تنبلی کردم پاک نکردم مثه چسب چسبیده😁

سیف هم دارم....سیف میزنی بعد با دستمال نمدار پاک میکتی؟

وای انقد گشتم دنبال ی تاپیک خونه تکونی ک منو هول بده عزیزم من اینی ک میگیا بلد نیستم من دستکش دستم ...

خب نبايد بذارى لكه چربى و غذا بمونه روى هود و گاز،بعد هربار استفاده پاك كن كه بعدش سختى نكشى واسه از بين بردنش

من هنوز خونه تکونی نکردم 🙈🙈🙈 زوده نه ؟ یه سوال مبل رو با بخار شو تمیز کنم پارچش زبر و خشک نمیشه ؟ زیاد کثیف نیست چون روشنه احساس میکنم کدر شده 🤔 این اولین خونه تکونی من میشه ☹☹☹ به نظرتون من میخوام چندماه دیگه اسباب کشی کنم نیازه زیر تخت و ماشین لباس شویی و یخچال و ... تمیز کنم ؟؟؟  تو این مدت دو بار تمیز کردما برام سخته