2777
2789
آخ جون همینو میخواسم..... میشه بگی چجوری استفاده میکنی...اندازه هرکدوم چقدره؟

ببین مثلا تو یه لیوان سرکه دو قاشق جوش شیرین بریز باهاش گاز و سینک رو تمیز کن. میتونی تو شیشه ی، شیشه پاک کن بریزی و اسپری کنی و همیشه داشته باشی سر دست.

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 
من هنوز خونه تکونی نکردم 🙈🙈🙈 زوده نه ؟ یه سوال مبل رو با بخار شو تمیز کنم پارچش زبر و خشک نمیشه ؟ ...

با بخارشو نمیدونم والا....شوینده مخصوص مبل دارت فروشگاه بری راهنماییت میکنن..‌

خو اگه تمیزه بیخیال ..بعد رفتی خونه جدید تمیزشون کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مثلا تو یه لیوان سرکه دو قاشق جوش شیرین بریز باهاش گاز و سینک رو تمیز کن. میتونی تو شیشه ی، شیش ...

آهان پس ی لیوان سرکه دوتا قاشق جوش شیرین...بعد این موادو رو گاز اسپری کردم باید بزارم چند مدت بمونه یا نه بلافاصله با دستمال تمیزش کنم؟

وای انقد گشتم دنبال ی تاپیک خونه تکونی ک منو هول بده عزیزم من اینی ک میگیا بلد نیستم من دستکش دستم ...

منم با سيف تميز ميكنم ميزنم ميزارم يكربع ميمونه بعد با اسكاچ ميكشم راحت ميره چربي ها

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
آره تنبلی کردم پاک نکردم مثه چسب چسبیده😁 سیف هم دارم....سیف میزنی بعد با دستمال نمدار پاک میکتی؟

اره عزیزم

اول سیف میزنم گازو با سیم و اسکاچ تمیز میکنمو با دستمال نم دار پاک میکنم

شیشه دری گازو هود رو فقط با اسکاچ چون سیم خش میندازه

سیف میزنم و با ی دستمال نمدار پاک میکنم

بهد شیشه پاک کن میزنم و با دستمال تمیز پاک میکنم چون ی ردرد سفید میذاره

کلا ده دیقه ای تمیزه ها طول نمیکشه

حامله نیستم . تیکر گرفتن حاجتمه. برای بر اورده شدن حاجت همه یه صلوات اگ دوست داشتین بفرستین
سلام چه جوری میزنی اخه مایعست ..همین جوری میریزی روش؟؟چقد میزاری بمونه

سیف کرمی رو؟

اره میریزم رو گاز

یا برا هود میزنم ب اسکاچ

همون موقع ک میزنم شروع میکنم پاک کردن

البته من گازمو همیشه قبل پاک کردن یکم اب میزنم هرمواذ غذایی ک ریخته و خشک شده خیس بخوره با ی دستمال پاک میکنم بعد سیف میزنم ک لکه ها سختو ببره

حامله نیستم . تیکر گرفتن حاجتمه. برای بر اورده شدن حاجت همه یه صلوات اگ دوست داشتین بفرستین
آناهیتاااااااااااا کجا رفتی پس؟؟؟؟😣😣

ببخشید کار واسم پیش اومد. 

عزیزم نیاز نیست بزاری رو گاز بمونه همون لحظه با اسکاچ بشور،

در صورتی گفتم تو شیشه شور بریز که همیشه دم دست داشته باشی وگرنه نیازی به اینم نیست.

سینک رو هم برق میندازه.

راستی سیف هم واسه گاز و سینک عالی تمیز میکنه. 

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 
ببخشید کار واسم پیش اومد.  عزیزم نیاز نیست بزاری رو گاز بمونه همون لحظه با اسکاچ بشور، در صور ...

آره دیدم ج ندادی یکی دیگه از دوستان راهکار سیفو گفته بود منم همون کارو کردم تمیز تمیز شد😍

اره عزیزم اول سیف میزنم گازو با سیم و اسکاچ تمیز میکنمو با دستمال نم دار پاک میکنم شیشه دری گازو ...

مارال جوووون راهکارت عاااالی بود....سیف زدم با اسکاچ راحت رفت...مرسی از پیشنهادت....کارام تموم شد گفتم امروز بیام سایت ازت تشکر کنم😍😍😉