2777
2789
عنوان

بی میلی

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 31 پست
نمیدونم چیکار کنم دیونه شدم اصلا بحث رابطه نیس همش دارم فکر میکنم این چرااینجوریه الان دوستام همش می ...

خب نگو ابرو خودتو نبر 

این خخیییلی شخصیه به مادرتم نباید بگی چه برسه دوستا

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نه اصلا اهل خود ارضایی نیست همون اوایل بهش گفتم یه کاری میکنی من برم سمت خود ارضایی سرم داد زد و فحش ...

از فضا اومده؟

چه مردای عجیبی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از فضا اومده؟چه مردای عجیبی

نمیدونم .... با شوهر کردنم.تنها مزیتی ک داره اینکه پول داره اونم چون روزی ۱۲ ساعت تو مغازه س🤣

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نمیدونم .... با شوهر کردنم.تنها مزیتی ک داره اینکه پول داره اونم چون روزی ۱۲ ساعت تو مغازه س🤣

این داستان شوهر پر خاصیت

یکم بهتر بود

متولد چه ماهیه؟

دیشب همسرم یه لیست فرستاده بود از میزان میل جنسی متولدین هرماه میدونم چرته ولی کنجکاو شدم راجبش

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

درصد میل جنسی متولدین هر‌ ماه:

فروردین : ۳۰%

اردیبهشت ۷۰%%

خرداد : ۱۱۰%

تیر : ۳۰%

مرداد : ۶۰%

شهریور : ۱۴۰%

مهر : ۱۰۰%

آبان : ۱۷۰%

آذر : ۱۰۰%

دی : ۶۰%

بهمن : ١١٠%

اسفند : ۲۰

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

اصلا طبیعی نیست ما دوسه سال اول عروسی هرروز بود الان ک ده سال میگذره هفته ی سه بار همسرمم همیشه تمای ...

عزیزم شرمنده میشه شما هم بگی همسرت متولد چه ماهیه؟