2777
2789
عنوان

بی میلی

248 بازدید | 31 پست

خانمها لطفا کمکم کنید نه قضاوت نه این که بگبد اینجاجاش نیست و فلان.. 

من22سالمه خیلی خوشگلم و تیپمم خوبه نزدیک یک ساله خونه خودمم ازدواج کردم تو این یک سال نهایتا شوهرم شیش یاهفت بار باهام رابطه داشته الان باورتون نمیشه بگم دوماه نزدیکم نشده ازنظر تعهد صددرصد متعهد هست و با کسی نیست منم خیلی دوس داره ولی میل جنسیش خیلی کمه و حتااون چند باریم ک رابطه داشته باوجود این که قرص خورده خیلی زود ارضا شده من واقعا دارم اذیت میشم افسردگی گرفتم نمیدونم چیکار کنم دکترم نمیاد چند باری بهش گفتم از حرفم بدش اومده ک من مشکلی ندارم همه زن و شوهرا ماهی ی بار... چیکارکنم دارویی سراغ دارین میخام خودم برم دارو بگیرم به خوردش بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل شوهر منه بعد ۶ سال هنوز راضی نشده بره دکتر و من بارها گریه کردم و دعواهام بی نتیجه بوده. و پیر شدم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بگو اون زن شوهرایی که ماهی یبار فلان میکنن بالای ۴۰ ۵۰ سال هستن

سال اول ازدواج نباید برات بزاره نفسی بمونه

قطعا برید دکتر شده بزور ببرش ولی ببر

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

اولا جوابت یکی دو خط نیست و اینجا بچه هست نمیشه جواب داد

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بگو اون زن شوهرایی که ماهی یبار فلان میکنن بالای ۴۰ ۵۰ سال هستنسال اول ازدواج نباید برات بزاره نفسی ...

شوهر من از همون شب اول عروسیمون بی میل بود یادمه سه چهار روز از عروسیم گذشته بود ب زور راضیش میکردم 😑

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
بگو اون زن شوهرایی که ماهی یبار فلان میکنن بالای ۴۰ ۵۰ سال هستنسال اول ازدواج نباید برات بزاره نفسی ...

نمیدونم چجوری باید بهش بگم بیا بریم دکتر خجالت میکشم ک فک کنه من خیلی گرمم

شوهر من از همون شب اول عروسیمون بی میل بود یادمه سه چهار روز از عروسیم گذشته بود ب زور راضیش میکردم ...

یا ابلفضل 

اینا فکنم از عوارض خود ارضایی باشه 

آخه چرا اینطورین 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نمیدونم چجوری باید بهش بگم بیا بریم دکتر خجالت میکشم ک فک کنه من خیلی گرمم

تو که متعادلی اون خیییلی سرده 

آخه طی یک سال کدوم تازه دومادی فقط ۶  بار

تو که متعادلی اون خیییلی سرده آخه طی یک سال کدوم تازه دومادی فقط ۶ بار

نمیدونم چیکار کنم دیونه شدم اصلا بحث رابطه نیس همش دارم فکر میکنم این چرااینجوریه الان دوستام همش میان تعریف میکنن ماهفته لی چند بار فلان من میگم دوماه یک بار مسخرمم میکنن میگن دروغ میگی

یا ابلفضل اینا فکنم از عوارض خود ارضایی باشه آخه چرا اینطورین

نه اصلا اهل خود ارضایی نیست همون اوایل بهش گفتم یه کاری میکنی من برم سمت خود ارضایی سرم داد زد و فحش و یه هفته بهانه کرد باهام حرف نزنه.من تا حالا نکردم و نخواهم کرد.خوشم نمیاد.شوهر من فقط،درگیر کارشه و خواب..فقط،ناهار و شامش و چاییش حاضر باشه هیچی نمیخواد از من.

قبل از عروسی و تو دوران عقدم همینطوری بود؟

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹