سلام بچه ها ، قبل رابطه چه لوسیون یا کرمی برای خوشبویی بدن بزنیم؟ که مثلا رو پوست خودشو نشون نده هم پوستو نرم کنه هم مرطوب هم خیلی خوبشو باشه مناسب قبل رابطه باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
انواع اقسام لوسیون ها خارجی ایرانی و مناسب انواع پوست داریم مناسب قبل رابطه چه صیغیه ایه ؟
لوسیونو مداوم که استفاده کنی هم رطوبت شو حفظ میکنه پوستت هم تغذیه میکنه
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
پوست لیمو و پوست پرتقال هم اگه یکم فشار بدی عصاره اش بزنی رو پوستت بوی ماندگار و دلپذیری داره روش طبیعی و عالی
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه