2777
2789
عنوان

میخوام از همسرم جدا بشم

359 بازدید | 13 پست

گریه نمیکنم زیاد، حس سبکی و رهایی دارم حس رسیدن به آرامش واقعا الان حس بدبختی ندارم 

حس اینکه کاش نمیومد از اول تو زندگیم حس سرزنش خودم حس اینکه دنبال مقصر باشم هیچکدوم رو ندارم 

فقط از یه چیز میترسم آینده پیش رو ! 

،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین حسو داشتم به آینده هم امیدوار بودم حس میکردم حالا بدون دغدغه و مزاحم میتونم برم دنبال کارایی که دوست دارم و واقعا هم شرایط زندگیم خیلی بهتر شد

البته خونواده هم خیلی مهمه که حامیت باشن یا نه

شما چطور؟ چند سالتون بود که جدا شدید؟

۳۳ سالگی جدا شدم. چهار سال بعد ازدواج مجدد کردم. بچه ندارم. بعد از طلاق حتما دنبال پول باش. برات اعتبار و شخصیت میاره . خدا رو هر روز صدا بزن. گول هیچ مردی و نخور. اگه کار نداری برو دنبال آرایشگری و ناخن..... شکست آدم و عاقل میکنه. بار دوم‌ادم‌با دید باز انتخاب میکنه .‌موفق باسی عزیزم 

خدا خدا فقط خدا

منم همین حسو داشتم به آینده هم امیدوار بودم حس میکردم حالا بدون دغدغه و مزاحم میتونم برم دنبال کارای ...

خانواده نه به اون صورت  اگه آرامش روان برام بزارن  میتونم همه چی رو درست کنم! 

،