2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مجردم ، ۵ سال پیش عمل باز کردم ، کیست شکلاتی فقط باید درش بیاری وگرنه با دارو خوب نمیشه به مجرد و متاهل هم کاری نداره

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

من مجردم ، ۵ سال پیش عمل باز کردم ، کیست شکلاتی فقط باید درش بیاری وگرنه با دارو خوب نمیشه به مجرد و ...

کجا رو برش زدن ؟ چند سانت بود

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
کجا رو برش زدن ؟ چند سانت بود

واسه من بزرگ بود ۱۰ سانت توی لگنم بود 

۱۰ سانت برش زدن رو خط اون جام 😣 دردناک بود ولی راحت شدم

میوم چیه ی کیست دارم اندازه پرتقال

کیست داخلش آبه 

ولی میوم مثل لخته خون 

منم از این امپول هرمونی ها زدم تخمدانم میوم گرفت البته دکتر هم به من گفت کیست ولی این یه ضایعه جامد هترواکوئیک زده

واسه من بزرگ بود ۱۰ سانت توی لگنم بود ۱۰ سانت برش زدن رو خط اون جام 😣 دردناک بود ولی راحت شدم

روی روده و مثانه هم اثر گذاشتع بود نه ؟ چون من حتی براب دفع باد روده هم اذیت میشم برای منم ۹ سانته داشتم میمردممم دیگه قشنگ با چشم میشه دید چقدر باد کرده

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
کیست داخلش آبه ولی میوم مثل لخته خون منم از این امپول هرمونی ها زدم تخمدانم میوم گرفت البته دکتر هم ...

نمیدونم برا من چیه فقط سونو دادم چطور برات دارو نداده

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
روی روده و مثانه هم اثر گذاشتع بود نه ؟ چون من حتی براب دفع باد روده هم اذیت میشم برای منم ۹ سانته د ...

منم دست میزدم قشنگ معلوم بود ، واسه من رو مثانه تاثیر گذاشت مثلا نمیفهمیدم دسشویی دارم ولی خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم ولی الان دوباره ۳ تا توی تخمدانم درومد 🥲

نمیدونم باز آزمایش نوشت حتی یکی از آزمایش هاشو هرجا رفتم نداشت گفت بخاطر این جنگ کیتش نیستش وخیلی ه ...

یعنی این دکتر و دوا درمون ادمو پیر میکنه ایشالااا درست بشه  

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻