2777
2789
منم دست میزدم قشنگ معلوم بود ، واسه من رو مثانه تاثیر گذاشت مثلا نمیفهمیدم دسشویی دارم ولی خداروشکر ...

😭😭وای ببین من دقت کردم وقتی موقع دستشویی خودمو اب میگیرم همون موقع دلم درد میگیره خصوصا توی پریودی منم وسواسی نمیدونم چیکار کنم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
😭😭وای ببین من دقت کردم وقتی موقع دستشویی خودمو اب میگیرم همون موقع دلم درد میگیره خصوصا توی پریودی ...

سریع برو عمل کن کیست شکلاتی خیلی بده منم خیلی درد کشیدم تو پریودی دردم جوری بود بیهوش میشدم ، برو عمل کن خودتو راحت کن

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی این دکتر و دوا درمون ادمو پیر میکنه ایشالااا درست بشه

اره بخدا ۲ ساله درگیرم الهی خیر نبینن فقط داروی الکی میدن 

من میرم مرکز ابن سینا 

انشالله 

راستی یه خانومی بهم گفت برا کیست تا یک ماه کلم بروکلی بخور خیلی خوبه من پیدا نکردم البته پیگیری نکردم ولی شما بگیر بخور میگن خیلی خوبه

سریع برو عمل کن کیست شکلاتی خیلی بده منم خیلی درد کشیدم تو پریودی دردم جوری بود بیهوش میشدم ، برو عم ...

دکتره فعلا میگه قرص بخور من انقدر دردم گرفته بود بخدا داشتم میمردم حالا این سری هم سونو بدم ببینم چی میگه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
کیست های جدید که دراومده هم شکلاتی؟ منم کیست دارم با دارو رفع نشد

آره بازم شکلاتی 🫡 دکتر به منم گفت با دارو رفع نمیشه ولی با ورزش و رژیم سالم میتونم جلو رشدش بگیرم

اره بخدا ۲ ساله درگیرم الهی خیر نبینن فقط داروی الکی میدن من میرم مرکز ابن سینا انشالله راستی یه خان ...

اره کلم گرفتم اصلا خوشم نمیاد😭😂😂ایشالا درست میشه☹️

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
دکتره فعلا میگه قرص بخور من انقدر دردم گرفته بود بخدا داشتم میمردم حالا این سری هم سونو بدم ببینم چی ...

اگه شکلاتیه با قرص حل نمیشه ، سریع عمل کن که خدای نکرده نترکه بعدش دردش وحشتناکه