vienaaa مدیر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5800 عنوان کیست تخمدان | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 26 پست چندتا روش جراحی داره؟ برای مجرد و متاهل متفاوته؟ دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 1404/04/18 | 10:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5800 منم دست میزدم قشنگ معلوم بود ، واسه من رو مثانه تاثیر گذاشت مثلا نمیفهمیدم دسشویی دارم ولی خداروشکر ... 😭😭وای ببین من دقت کردم وقتی موقع دستشویی خودمو اب میگیرم همون موقع دلم درد میگیره خصوصا توی پریودی منم وسواسی نمیدونم چیکار کنم دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 6522 😭😭وای ببین من دقت کردم وقتی موقع دستشویی خودمو اب میگیرم همون موقع دلم درد میگیره خصوصا توی پریودی ... سریع برو عمل کن کیست شکلاتی خیلی بده منم خیلی درد کشیدم تو پریودی دردم جوری بود بیهوش میشدم ، برو عمل کن خودتو راحت کن چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
lلینداl عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1977 منم دست میزدم قشنگ معلوم بود ، واسه من رو مثانه تاثیر گذاشت مثلا نمیفهمیدم دسشویی دارم ولی خداروشکر ... کیست های جدید که دراومده هم شکلاتی؟ منم کیست دارم با دارو رفع نشد
doorsa0077 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 7648 یعنی این دکتر و دوا درمون ادمو پیر میکنه ایشالااا درست بشه اره بخدا ۲ ساله درگیرم الهی خیر نبینن فقط داروی الکی میدن من میرم مرکز ابن سینا انشالله راستی یه خانومی بهم گفت برا کیست تا یک ماه کلم بروکلی بخور خیلی خوبه من پیدا نکردم البته پیگیری نکردم ولی شما بگیر بخور میگن خیلی خوبه
vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5800 سریع برو عمل کن کیست شکلاتی خیلی بده منم خیلی درد کشیدم تو پریودی دردم جوری بود بیهوش میشدم ، برو عم ... دکتره فعلا میگه قرص بخور من انقدر دردم گرفته بود بخدا داشتم میمردم حالا این سری هم سونو بدم ببینم چی میگه دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 6522 کیست های جدید که دراومده هم شکلاتی؟ منم کیست دارم با دارو رفع نشد آره بازم شکلاتی 🫡 دکتر به منم گفت با دارو رفع نمیشه ولی با ورزش و رژیم سالم میتونم جلو رشدش بگیرم چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5800 اره بخدا ۲ ساله درگیرم الهی خیر نبینن فقط داروی الکی میدن من میرم مرکز ابن سینا انشالله راستی یه خان ... اره کلم گرفتم اصلا خوشم نمیاد😭😂😂ایشالا درست میشه☹️ دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 6522 دکتره فعلا میگه قرص بخور من انقدر دردم گرفته بود بخدا داشتم میمردم حالا این سری هم سونو بدم ببینم چی ... اگه شکلاتیه با قرص حل نمیشه ، سریع عمل کن که خدای نکرده نترکه بعدش دردش وحشتناکه چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
doorsa0077 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 7648 اره کلم گرفتم اصلا خوشم نمیاد😭😂😂ایشالا درست میشه☹️ انشالله
vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5800 اگه شکلاتیه با قرص حل نمیشه ، سریع عمل کن که خدای نکرده نترکه بعدش دردش وحشتناکه عملش سخت نبود؟ جای بخیه چیه☹️ دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 6522 عملش سخت نبود؟ جای بخیه چیه☹️ سخت بود ولی خب بعدش راحت شدم جای بخیه هم نموند چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5800 سخت بود ولی خب بعدش راحت شدم جای بخیه هم نموند خداروشکر دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻