2777
2789

یادم نمیمونه 

تو هفت دقیقه‌ی منی ‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتیم آزمون استخدامی بدیم اونا قبول نشدن من قبول شدم ازم سوال ادبیات می‌پرسید آخر سر بهم گفت دوستات آدم بودن قبول نشدن تو با اینکه گور خری قبول شدی

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

یا خواب دیدم عمم زنگ زد گفت آماده شو میخایم بریم افغانستان گفتم چرا افغانستان گفت زیارت امام حسین 

سوار اتوبوس شدیم رفتیم تو راه یه سفینه افتاد رو اتوبوس فقط من و عمم زنده موندیم

ی خواب عجیب ک دیدم سر کلاس دینی بودیم ی پسر هم بود بابام شناسناممو اورد ب معلمه گفت عقد اینارو بخون من اصن پسره رو نمیشناختم اونم منو نمیشناخت بعد موقع برگشت حتی تعارف نزد بیا رسونمت خونه بعد بابام گفت نمیام منم مجبوری باهاش رفتم بعد ب راننده اژانس گفت من زن نمیخواستم اما خانوادم گفتن دختر خوبیه منم باش عروسی کردم در اوجی ک واقعا ناراحت بودم و استرس داشتم خیلی ناراحت شدم از حرفش ی حس واقعی بودن داد بهم

خواب دیدم رفتم خونه مادربزرگم دیدم دو قلو دستشه تازه بدنیا اومده بودن مامانم داشت گریه میکرد گفتم چی شده برا چی گریه میکنی گفت مادربزرگت دو قلو آورده گفتم این ک خوبه گفت اخه بابابزرگت دو سال شده فوت شده منم رفتم سمت مادربزرگم گفتم خجالت نمیکشی بی آبرومون کردی 

ی خواب عجیب ک دیدم سر کلاس دینی بودیم ی پسر هم بود بابام شناسناممو اورد ب معلمه گفت عقد اینارو بخون ...

بعد انقد منو نمیشناخت ی دوستم گفت نمیدونم عروس کدومه برو بهش بگو بیاد نماز بخونه منم با خنده زیر گوش دوستم گفتم وای ب دومادی ک ندونه عروس کدومه

ی خواب عجیب ک دیدم سر کلاس دینی بودیم ی پسر هم بود بابام شناسناممو اورد ب معلمه گفت عقد اینارو بخون ...

اوووو مجردی؟

من خواب بینا شدنم و خواب ظهور رو زیاد دیدم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

یه بار خواب دیدم خودم و همکلاسی های دبیرستان سرباز بودیم. داشتیم بچه های مهدکودک رو جابجا میکردیم حمله کردن بچه ها رو با خودمون انداختیم داخل جوب اب برای دفاع

یه دفعه دیگه هم خواب دیدم سربازم نارنجک پرت میکردم رو سر سربازای دشمن😐😂😂

یه دفعه خواب دیدم رو پشت بوم خونه ها برف اومده و کلی حیوون وحشی( شیر پلنگ) خیلی خوشگل بودن.

یه دفعه خواب دیدم یه پلیکان خیلییی بزرگ اومده داخل حیاط خونمون و میخواد منو بکشه( دیوارا رو خراب میکرد)

دو دفعه خواب بسیار +۱۸ دیدم خودمم برگام ریخت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بعد انقد منو نمیشناخت ی دوستم گفت نمیدونم عروس کدومه برو بهش بگو بیاد نماز بخونه منم با خنده زیر گوش ...

🤣🤣