2777
2789
عنوان

حس می کنم خیلی به پسرم کار می گم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 59 پست

مطمئن باش از اینکع تکیه گاهته و برات کاری میکنه خیلی هم خوشحاله 

پسرا از اینکه برا مادرشون خواهرشون و کسی ک دوسش دارن کاری کنن خوششون میاد، الان حس میکنه خیلی خفنه که ازش کمک میخوای 

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمک کردن خوبه و کارهای اندازه ی سنش بهش بگو که اذیت نشه 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

خودت بچه داری؟اگه داری پس حتما یکم مطالعت و بیشتر کن

اولا من با شما نبودم، 

دوما طبق تجربه ای که دارم اینو میگم 

برین از هر بچه ای میخواین پرسین ، میگه دوست دارم به مامانم کمک کنم 

به شما هم پیشنهاد میکنم حتما یه مقاله در مورد دخالت نکردن مطالعه کنین 👍🧑🏻‍🦯

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

درسته که باید به بچه کار بسپارید

ولی اینایی که بهش میگید نصفش کارهای شخصی خودتونه

برای ۶ سال یکم سنگین نیست؟ پس کی وقت میکنه بازی کنه؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دیگه به بهونه ی مسئولیت پذیری و اینا، بیگاری ازش نکش

یادبگیره همکاری کنه و کارای خودشو انجام بده کافیه

یه وقت میبینی تو سری خور از آب در میاد و هرکاری دیگرون بهش میگن فقط چشم میگه بهشون.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مادرای ایرانی دوستی خاله خرسه میکنن دلشون میسوزه میگن کار نگیمبچه که بزرگ و بی مسئولیت بار میاد تازه ...

ببین این خانم کارهای خودشو میگه بچه انجام بده یکم مونده بگه بیاد اینو حموم ودستشویی هم ببره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

شما کارهای خودتو میگید انجام بده قشنگ نیست ،یاد میگیره فردا که بزرگ شد کارشون به یکی دیگه بسپاره،مشارکت در کارهای خونه و حس مسئولیت پذیری در بچه چیز متفاوتی هست ،کارتو حس خوبی نداد .من خودم دوقلوهامو‌ مشارکت میدم اما مدل شما درست نیست .لیوان قهوه یا منو ببر بزار تو سینک!!!!!

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..تهران💜

اولا من با شما نبودم، دوما طبق تجربه ای که دارم اینو میگم برین از هر بچه ای میخواین پرسین ، میگه دوس ...

اون بچه بگی مادرهم باید عاقل باشه کل کارهای خونه بهش نده 

خودت بچه داری؟اگه داری پس حتما یکم مطالعت و بیشتر کن

حرفش درست نیست بچه بزرگ بشه میگه یعنی چی که من ببر بیار کار مادرم و کنم حس بدی میگیره و از خودش دفاع میکنه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..تهران💜

کارهای شخصیتو خودت انجام بده

کارهای خونه مشارکتی اونم در حد توان بچه و متناسب سن

ریختن لباس تو لباسشویی و مایع ریختن خدایی بزار بزرگتر شه انجام میده

فنجونتم خودت ببر بردت نیست که

🫥

مامان دوتا گل پسر

اولا من با شما نبودم، دوما طبق تجربه ای که دارم اینو میگم برین از هر بچه ای میخواین پرسین ، میگه دوس ...

اول تو وقتی پست میذاری و گزینه ی ریپلای داره یعنی هر کسی میتونه ازش استفاده کنه

دوما وقتی اطلاعی راجب چیزی نداریم در فشانی نکنیم

سوما ریپ نکن نمیخونم

پسر من هم جارو می کشه و گردگیری می کنه. لباس ها رو توی ماشین لباسشویی می ریزه، مایع می ریزه، روشن می ...

اینا خوبه ولی وقتی کارای شخصیت مثل قرص و آب و بالشو بهش میگی داری بهش یاد میدی میتونه همه کارای خودشو گردن یکی دیگه بندازه

مطمئن باش از اینکع تکیه گاهته و برات کاری میکنه خیلی هم خوشحاله پسرا از اینکه برا مادرشون خواهرشون و ...

شماها چقدر یزیدین بابا بهتره کارگر بیارین از بیرون تا بچه