2777
2789
عنوان

حس می کنم خیلی به پسرم کار می گم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 59 پست

داداش من 10 سالشه علاوه بر اینا بهش میگم اتاق و جارو کن ، ظرف هارو بشور ، از بیرون بیام پاهام درد کنه میگم ماساژ بده ،  سرمربی پله رو قشنگ جارو می‌کنه و دستمال می‌کشه ، یکی کوسم ترم دارم حدود پنج سال همین کارای پسر شمارو می‌کنه 

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مادرشوهری 😂

واقعیتو میگم ، بدم میاد مرد بی عرضه باشه و فکر کنه کار خونه مختص زن هست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اینا رو از 2 سال پیش انجام می داد! یکم پر رو شدم حس می کنم.

من نمیگم پر رو شدی 

ولی به نظرم کارهای شخصیت رو همیشه خودت انجام بده

از پسرت توی کار خونه کمک بگیر 

مثلا یه بار اون جارو کنه یه بار شما 

یا با هم برید خرید ، به اندازه توان بدنش یک بسته خرید را حمل کنه 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

پسر من هم جارو می کشه و گردگیری می کنه. لباس ها رو توی ماشین لباسشویی می ریزه، مایع می ریزه، روشن می ...

کار بهش بده ولی طوری نباشه که دلزده بشه و حس کنه بیگاری می‌کشی 🖐️اما تنبل بارش نیار 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

غذا می پزم و ظرف می شورم. ولی جارو برقی هم پسرم می کشه. گردگیری هم می کنه

چییی اون بیچاره فقط۶سالشه بعدشم برده نیست بچته 

فقط باید کارای شخصیشو انجام بده نه بقیه کارهااا

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خسته نشی یه وقتییی اوخی نانازییی 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خیلی کارت اشتباهه

درسته بچه باید کارای خودشو و کارای مشارکتی خونه رو یاد بگیره انجام بده

ولی اینکاری که شما داری میکنی باعث میشه بزرگ که شد انتظار داشته باشه کارای شخصی شو بقیه انجام بدن

رسما شما پسرتو خدمتکار فرض کردی😐

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛

باید به بچه مسئولیت داد ولی نباید نقش حمال رو بهش داد اینکه از دیگران میخوای کارای شخصیت رو انجام بدن یا ظرف کثیفتو جمع کنن ینی عزت نفس پایینی داری بنظرم رفتارت درست نیست میتونس بهش خیلی کارا بگی ولی این سبک کارا یه جورایی داری سواستفاده میکنی

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

مادرای ایرانی دوستی خاله خرسه میکنن دلشون میسوزه میگن کار نگیمبچه که بزرگ و بی مسئولیت بار میاد تازه ...

عزیزم،بچه یکی از آشناهامون اصرار میکنه ک بره ظرف بشوره مادره هم قبول میکنه بچه میره صندلی میزاره زیرش پاش شروع میکنه ب ظرف شستن یهو صندلی سرمیخوره با سر میخوره زمین خدا بهشون رحم کرد با احیا بچه رو برگردوندن

هرچیزی زمانی داره،بقیه کارا مشکلی نداشت اما تواین سن ظرف شستنو فعلا کنسل کنن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

من با کارگردن بچه ها موافقم ولی با بیگاری کشیدن نه

اینکه خونه رو با هم مرتب کنید خوبه ولی اینکه بخوای بخوابی بالشت برات بیاره یا تو آب بخوری لیوان و اون برداره کاملا مخالفم

لطفا مشارکت و بهش یاد بده نه حمالی کردن و

چون چند وقت دیگه میبینی همین کارا رو برای بقیه انجام میده

اخی عزیزم🥲

یاد خودم افتادم..

۱۰ سالم بود باید ظرفارو میشستم خونرووجارو میکردم بعد باید روزی دو نوبت ساعت ۲ ظهر و ۶عصر دوتا سطل بزرگ رو اب میریختم میبردم توی باغ واسه مرغا و اردکا آب بزارم واسشو غذا میریختم....

آخرشم مامانم بهم میگفت به دردهیچ کاری نمیخوری و بی عرضه ای....

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡