2777
2789

چند وعده است که از شهرستان مهمون اومده برام

یک وعده مرغ دادم و یکی قیمه

دیشب گفتن ساده بذار بریم بیرون بخوربم

منم گفتم الویه بذارم

اول که از صبح تا عصر درگیر پختن و رنده کردن و ظرف شستن بودم

بعد اخر شب ک حساب کردم دیدم برای 6 نفر ادم

خرج الویه 1 میلیون تومن افتاده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

املت ساده ترین وکم هزینه ترین ،با سبزی میچسبه

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

فلافل میدادی

فلافل هم دونه دونه باید بشینی سرخ کنی و...موادش چرخ کنی

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

فلافل هم دونه دونه باید بشینی سرخ کنی و...موادش چرخ کنی

آماده من میگیریم سرخ می‌کنم فقط

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اونم دردسرهاش کم نیسخیس کن چرخ کن سرخ کنکل دنیا روغنی میشه

خب بسته های آماده شم هست

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

وااای نه املت خیلی زشته برای مهمون🤕حداقل کتلتی یا آشی ، یا کشک بادمجونماکارونی ، ناگت مرغ و سیب زمی ...

عزیزم مهمون که غریبه نیس بنده خدا دو سه وعده غذای گوشتی وبرنجی داده ،اونی که تو این شرایط گرونی میاد مهمونی اونم چندروز ،خود مهمونا هم گفتن یه چیز ساده،باور کن املت گوجه دور هم خیلی میچسبه