2777
2789

ورودی یازدهمم..مدرسمم غیرانتفاعی بود جزو واقعا مدارس خوب بود ولی به شدت سختگیر..معدلم شد ۱۹.۲۲ 

که زیستمو شدم ۱۴ باورم نمیشه اصلا 

بقیه درسای تخصصی هم ۱۸... 

از یه طرف می‌خوام تغییر رشته بدم برم هنرستان ولی خیلی دنگ و فنگ داره اصلا...از یک طرف میگم تجربی بخونم برم مدرسه دولتی بعدش دانشگاه آزاد برم

واقعا نمی‌دونم دارم چیکار میکنم با اینکه امسال خیلی خوندممم ولی فارس زیست و شیمی رو استانی گرفت که زیست خیلی خیلی سخت بود..منی ک ترم یک زیستمو شدم ۲۰...ترم دو اینجوری شد...

تجربی خیلی سخته بنظرم معدلت که خوب شده

حالا تموم کن دبیرستانو بعد اینقدر رشته دانشگاه آزاد هست میتونی تغییر رشته بدی بری آزاد 

رشته های تجربی و پزشکی آزاد نجومی گرونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر علاقمند به تجربی هستی ادامه بده و کم نیار 

فدای سرت که دهم نمره ات هرچی شده 

اصلا تجدید شدی هم مهم نیست، تو الان ورودی یازدهم هستی 

میدونی به جای فکر کردن به گذشته ات، دهمت و چی شد ک این شخصیت شدی میتونی به فکر قبولی رشته تاپ و دانشگاه تاپ باشی؟! 

آزاد ک سهله واست 

ولی این رو بدون که دهم زیستش ساده تر از یازدهمه 

دوازدهم واقعا یه دنیای دیگه اس باید به خودت بیای و خوندنت رو درست کنی 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

اگر علاقمند به تجربی هستی ادامه بده و کم نیار فدای سرت که دهم نمره ات هرچی شده اصلا تجدید شدی هم مهم ...

من اصلا دنبال رشته های تاپ مثل پزشکی و اینا نیستم... فقط نگرانیم دبیرستانه...همش حس میکنم منی ک دهم اینجوری شدم 

چه برسه یازدهم

تجربی خیلی سخته بنظرم معدلت که خوب شدهحالا تموم کن دبیرستانو بعد اینقدر رشته دانشگاه آزاد هست میتونی ...

همین نمی‌دونم الان تصمیم بگیرم...یا بذارم برای دانشگاه آزاد تصمیم بگیرم اوف 

هنرستان نرو 

کنکور هنر بده از طریق تجربی 

پارسال چند تا از دوستای دخترم دادند و واقعا رتبه های عالی اوردن چون ریاضی فیزیک بالا زدن رتبه ها بالا نیگن تو منطقه ۳ رتبه صد و خرده ای و دویست اوردن 

اما یک دوستش هنرستان بود میگفت ریاضی فیزیک نمیتونه بزنه  و کلا نسبت ب ما خیلی ضعیفه 

کافیه درس های هنر تابستون بخونی 

برای نهایی هم فقط عمومی هات حساب میکنند 

البته باید دیپلم بگیری

فعلا امضا ندارم
هنرستان نرو کنکور هنر بده از طریق تجربی پارسال چند تا از دوستای دخترم دادند و واقعا رتبه های عالی او ...

منظورم دیپلم تجربی بود یعنی از دبیرستان فارغ التحصیل بشی

فعلا امضا ندارم
من اصلا دنبال رشته های تاپ مثل پزشکی و اینا نیستم... فقط نگرانیم دبیرستانه...همش حس میکنم منی ک دهم ...

نمیگم برو پزشکی چون هرکسی نمیتونه بره یا علاقه نداره، یا کشش نداره یا کلا حوصله اش رو نداره 

میگم هدفت رو بالا بذار چون پایین تر گیرت میاد 

مثلا اگه واسه نهایی های پیش رو فقط در حد پاس بری و فکر ۱۰ باشی مطمئن باش قبول نمیشی 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

هنرستان نرو کنکور هنر بده از طریق تجربی پارسال چند تا از دوستای دخترم دادند و واقعا رتبه های عالی او ...

آخه بحث من اصلا دانشگاه نیستتتتت اینکه چی قبول بشم و اینا .... من فقط نمی‌دونم الان بهتره تصمیم گیری کنم در مورد تغییرش 

یا بذارم موقعه دانشگاه... 

ولی آره اینم روش منطقی هس... 

( از تجربی رشته شیمی تجزیه رو واقعا دوست دارم..از یه طرفم مهندسی ها رو هم دوست دارم...)

خب شیمی تج بدون کنور داره ازاد تمام‌مهندسی ها بدون کنکور تو ازاد هست 

فعلا امضا ندارم