2777
2789

قلمچی

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایت قلنچی داره خوشگلم؟بنطرتون دیگه چه سوالاتی واسش بگیر چه جزوه هایی

من چند سال از کنکورم گذشته خبر ندارم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اون چیه دورت بگردم از کجا بگیرم

راستش خیلی سنگین الان وقت خوندنش نیست همون کنکور مسلط چی ۴۰.۵۰ درصد سوالات همونحورین واقعا بعد یرو ازمون جامع سنجش و ماز کار کن اگه کنکورت تموم شد سراغ دوپینگ ماز نرو 

اون چیه دورت بگردم از کجا بگیرم

الان اینکارو کن اگه جمع بندی خوبی نداشتی همایش دبیرا رو ببین بعد برو کنکور بزن بتونی ازمایشی کار کنی خیلی خوب می شد هدفت چیه ؟

الان اینکارو کن اگه جمع بندی خوبی نداشتی همایش دبیرا رو ببین بعد برو کنکور بزن بتونی ازمایشی کار کنی ...

گلم پسرم دوازدهم هست برای اون میخوام . نمیدونم چجور بهش کمک کنم دبیری ادببات یا معلمی دوست داره ولی متاسفاته زیاد نمیخونه

گلم پسرم دوازدهم هست برای اون میخوام . نمیدونم چجور بهش کمک کنم دبیری ادببات یا معلمی دوست داره ولی ...

راستش من تجربیم ولی میدونم کار اسونی نیست قبولی ادبیات اینا رتبه های خیلی خوبی میخواپ اونم انسانی که همه معلمی میخوان 

گلم پسرم دوازدهم هست برای اون میخوام . نمیدونم چجور بهش کمک کنم دبیری ادببات یا معلمی دوست داره ولی ...

همون کاری گفتمو انجام بده امکانش هست جواب بده چون نزدیک به کنکور هست هرچی بخونه توی ذهنش هست