2777
2789
عنوان

خواب دیدم 😓😓

155 بازدید | 19 پست

باز ج.نگ ‌شده وحشتناک بود

اونوقت الانک بیدارم هی دارع هواپیما رد میشه

با اتفاع کم انگار میخوادبشینه تو خونه ما😑😑

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️

نه دیگه نمیشه ان شا الله

برای خوابت صدقه بده

همیشه خوابها اتفاق نمی افتن...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه دیگه نمیشه ان شا اللهبرای خوابت صدقه بدههمیشه خوابها اتفاق نمی افتن...

میشه😓😓

دادم صدقه

باردارم کلا بیرونم ک میرم چشمم ب اسمونه ک نکنه یوقت مو.شک بیاد

منم هر شب خواب جنگ میبینم ولی چندان نمیترسم جنگ که میشه فقط باید دعا زیاد بکنیم و زیاد نترسیم

باردارم 

بچه کوچیکم دارم

چجور نترسم😓

دیگه تموم شد رفت

دیگه اتفاق نمی افته.خیالت راحت مطمعن باش

استرس بیشتر  برای بچه ضرر داره...

ب چیزهای خوب فکر کن.توکلت بخدا....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دیگه تموم شد رفتدیگه اتفاق نمی افته.خیالت راحت مطمعن باشاسترس بیشتر برای بچه ضرر داره...ب چیزهای خو ...

تموم نشده هممون خوب میدونیم😓

مگ اونا بو سوره و لبنان  و غزه تموم کردن ک باما کنن😓

باردارم بچه کوچیکم دارمچجور نترسم😓

منم مث شمام هم باردارم هم بچه کوچیک دارم ارتباطت و با خدا بیشتر کن به خودش پناه ببر اون یذره ترس طبیعیه اما کل زندگیتو نذار مختل کنه

منم مث شمام هم باردارم هم بچه کوچیک دارم ارتباطت و با خدا بیشتر کن به خودش پناه ببر اون یذره ترس طبی ...

مذهبی ام🙊

ولی خب آدم استرسی ام

تو بارداریمم ضربانم رفته بالا و دیگ بدتر

مذهبی ام🙊ولی خب آدم استرسی امتو بارداریمم ضربانم رفته بالا و دیگ بدتر

میفهمم خدا به هممون رحم کنه ببخشید چون گفتی مذهبی حتما اینم میدونی پایان این جنگ خوشه و وصل به ظهور میشه دیگ من به اینا فکر میکنم اروم میشم

تموم نشده هممون خوب میدونیم😓مگ اونا بو سوره و لبنان و غزه تموم کردن ک باما کنن😓

ما با اونا کشورها خیییییلی فرق میکنیم عزیزم

بهت قووووول میدم دیگه ج.نگی اتفاق نمی افته.

خابتم بخاطر ترس و فکر و خیالی  که داری.

تو ناخوداگاه ذهنت هست باعث میشه شب خاب ببینی

میفهمم خدا به هممون رحم کنه ببخشید چون گفتی مذهبی حتما اینم میدونی پایان این جنگ خوشه و وصل به ظهور ...

اره میدونم😓ولی خب ادم وقتی استرسی باشه سخته

در لحظه و یک آن آدم میترسه

مثلا من هنوزم صدای بلند ک میاد یک آن فکر میکنم باز زدن😓

یاهمین هواپیماها ک رد میشن با اینک صداش تکراریه ولی فکر میکنم نکنه دشمنه وهر آن ممکنه ک شلیک کنن و ...

اینهمه عمر دعا کردیم برای ظهور ولی حالا ک بهش نزدیک شدیم تحمل اتفاقای آخرالزمانو نداریم😓

ما با اونا کشورها خیییییلی فرق میکنیم عزیزمبهت قووووول میدم دیگه ج.نگی اتفاق نمی افته.خابتم بخاطر تر ...

میدونی همه اینا رو میدونم خودم

ولی خب وحشتناک استرسی ام مخصوصا ک آدم فکر میکنه خدایا اگ باز اون اتفاقا بیوفته با نوزاد و بچه کوچیک آدم چکار کنه