2777
2789
عنوان

خواب دیدم 😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 19 پست
ما با اونا کشورها خیییییلی فرق میکنیم عزیزمبهت قووووول میدم دیگه ج.نگی اتفاق نمی افته.خابتم بخاطر تر ...

میدونی همه اینا رو میدونم خودم

ولی خب وحشتناک استرسی ام مخصوصا ک آدم فکر میکنه خدایا اگ باز اون اتفاقا بیوفته با نوزاد و بچه کوچیک آدم چکار کنه

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
حق داری. خیلی هامون توی همسن حالیم. کاش همیشه صلح باشه. کاش هیچ وقت هیچ جا جنگ نباشه

من مرض دارم با صلح هم موافق نیستم

چون ریشه اسقاطیل بآید کنده بشه

ولی کاش کشور ما و مردممون هیچیشون نمیشد و نشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی همه اینا رو میدونم خودمولی خب وحشتناک استرسی ام مخصوصا ک آدم فکر میکنه خدایا اگ باز اون اتفاق ...

درکت میکنم  عزیزم.

وقتی مادر بشی همش نگران بچها هستی

خودمم دوتا بچه دارم.تو این اتفاقات همش نگران اونا بودم.

تاصبح خابم نمیبرد و بیدار بودم

ولی اون روزها دیگه تموم شد...

الان ک فعلن همچی خوبه بخودت استرس بدی

نی نی جون ب دنیا اومد عجیب گریه ایی میشه ها!

تجربه کردم.

بخودت استرس نده.هر وقت دیدی فکرت داره میره اون سمتی قران یا دعا بخون و خودتو مشغول کن.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
درکت میکنم عزیزم.وقتی مادر بشی همش نگران بچها هستیخودمم دوتا بچه دارم.تو این اتفاقات همش نگران اونا ...

اگ اینجوری باشه پ فکر کنم بچم یدیقه ام آروم نباشه🤣بسکا من استرس کشیدم تواین مدت

ممنونم عزیزم

شوهرم خیلی باهام حرف میزنه منتهی میدونی انگار ترسش رفته توجونم

شاید خواب تو به نگرانی یا استرسی که توی واقعیت داری مربوط باشه. هواپیما با ارتفاع کم معمولاً نشون‌دهنده‌ی اینه که احساس می‌کنی کنترل چیزی از دستت رفته. ممکنه یه حس اضطراب یا عدم اطمینان توی زندگیت وجود داشته باشه که به شکل خواب بروز کرده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!