2777
2789
عنوان

پارتنرم‼️ سر شب بهم پیام داده👇🏻

446 بازدید | 20 پست

شدیدا ازت دلخور‌و و ناراحتم 

و بهش گفتم چرا؟ جواب نداده 

یک‌ بارم زنگ‌ زدم جواب نداده 

و زود گرفته خوابیده چون دندوناشو کشیده درد داشته!

الان از سر شبِ هر کاری میکنممممم خوابم نمیبره!

اعصابم ریخته بهم! الان هررررر چقدر جلوی خودمو گرفتم زنگ نزنم نتونستم ی دوباری زنگ زدم جواب نداده (خوابه)

وای روانمو‌ ریخته بهممممممممممم

چیکار کنمممممم؟

هیچی 

گوشیو بزار سایلنت قشنگ بگیر بخواب 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به یه ورت باشه فعلابعدا که بیدار شد حرف بزنین

صبح بیدار شد شلنگو بگیرم روش؟

خیلی عصبی‌ام‌

در حد جدایی حتی!

تراپیستم گفته اصلا بهش واکنش نشون نداده 

یک‌ هفته محلش ندادم بخاطر ی سری از مسائلی که ازش ناراحت بودم 

حالا اون ناراحت شده واسه من!!!!!!!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هیچی گوشیو بزار سایلنت قشنگ بگیر بخواب

همین کارو دارم از سرِ شبه میکنم 

ولی نمیدونم چیکار کنم حس میکنم ی بُمب آرومیم که امروز‌ حتما منفجر میشم و همه چیزو تموم‌ میکنم!

صبح بیدار شد شلنگو بگیرم روش؟خیلی عصبی‌ام‌در حد جدایی حتی!تراپیستم گفته اصلا بهش واکنش نشون نداده یک ...

نهههه هیچ وقت با دعوا چیزیو حل نکن

قشنگ بشین دلیل رفتاراتو توضیح بده که چرا محلش نذاشتی

بعدش ادامه بدید به یه جایی برسید

با دعوا به اعصاب خودت ریدع میشه

همین کارو دارم از سرِ شبه میکنم ولی نمیدونم چیکار کنم حس میکنم ی بُمب آرومیم که امروز‌ حتما منفجر می ...

نه بابا عحولانه تصمیم نگیر 

والا این چص بازیا همشون دارن 

جلب توجه !!!

بحال خودش بزارش .

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بخواب عجب کارا میکنیدبیدار شه میگه دیگهخود آزاری دارید؟

اولا اون چیزی‌ که فکر‌ میکنی نیست خود آزاری چیه؟

نمیبینی اون داره آزار میده؟

قطعا تو شرایطش نبودی که درک‌ کنی و‌ تازه اصلا منو نمیشناسی که چقدر بی‌خیال و صبورم‌ ، حتما دارم اذیت میشم!

در ضمن حوصله‌ی توضیح دادن ندارم 

عزیزم اعصاب و روان شما مهمتره تا هرکس دیگه.

همیشه خودت و ارامشتو اولویت قرار بده

ناراحته ک ناراحته اگر خیلی مهم بود قشنگ توضیح میداد و میموند توضیحتو بگیره فقط میخواد فکرتو بهم بریزه

بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀

عزیزم اعصاب و روان شما مهمتره تا هرکس دیگه.همیشه خودت و ارامشتو اولویت قرار بدهناراحته ک ناراحته اگر ...

چشم

آره بابا به درککککککک

ذهنمو بهم ریخته اصلا باعث‌ میشه دست به کارای عجیب بزنم 

الان بغلِ سالیوانم ‌<عروسکم> میخوابم راحت 

پارتنری ک صریحا توضیح نده چ مرگشه کنسله

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"