2777
2789
عنوان

جذب کراش

192 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من عاشق کسی شدم که ۱۱ ۱۲ سال ازم بزرگ‌تره فامیل دور به حساب میاد نمیدونی کی میبینمش ولی ی راهی میگین که حالا هروقت دیدمش یجوری تقریبا جذبش منم واقعا دوسش دارم

و نمیدونم این اختلاف سنی بده یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یبار گفتی دو ساله با دوست پسرتی الان میگی جذب کراش

الان ازش متنفرم اصلا نمیتونم بهش فکر کنم با اون کارایی که باهام کرد با اون رفتاراش نمیدونم چرا یک سال ‌نیم دوسال پای این آدم موندم 

میخوام فراموشش کنم الانم اگر توی ذهنمه تصویر خوبی ازش ندارم

به خودت برس ،سعی کن شاد و سرحال باشی و اینکه اگه روشو داری دیدیش سعی کن سرصحبت وا کنی

اخه من یکم خجالتیم بعد فامیل نزدیک هم نیست خیلی دور هم نیست ولی در حدی نیست که بشینیم باهم صحبت کنیم سه چهار بار دیدمش کلا

اخه من یکم خجالتیم بعد فامیل نزدیک هم نیست خیلی دور هم نیست ولی در حدی نیست که بشینیم باهم صحبت کنیم ...

تو خودتو تر و تازه کن اون اگه قسمت تو باشه خودش میاد سمتت 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ

تو خودتو تر و تازه کن اون اگه قسمت تو باشه خودش میاد سمتت

اخه میگن اختلاف سنی برای پسرا خیلی مهمه و ممکنه من از نظرش خیلی بچه باشم و این اختلاف سنی باعث بشه هیچ علاقه ای بهم پیدا نکنه

اختلاف سنیتون زیاده عزیزم بنظرم هیجانی تصمیم نگیر وگرنه اون از خداش باشه دختر جوون و خوشگل رو داشته ...

نیمتونم واقعا دوسش دارن از ته قلبم نمیدونم چرا ولی یهو عاشق شدم

نیمتونم واقعا دوسش دارن از ته قلبم نمیدونم چرا ولی یهو عاشق شدم

این احتمالا بخاطر کات با دوست پسرتونه هورمانت قاطی کرده و دنبال راه فراری از احساساتی ک به اون داشتی

یکم فرصت بده و همیشه به این فکر کن تو از این اقا سر تری و مطمئن باش از خداشه ک نگاهش کنی🫠

بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀