دیشب خوابشو دیدم بعد دوسال چند وقت یکبار پیام میده من محلش نمیدم
خیلی پسر باحال و مسخره ایه همیشه باهاش میخندیدم دوسمم داشت خودم تموم کردم بیچاره خیلی پیگیر شد حتی چند روز پیش ام پیام داده بود
خیانت نمیکرد هیچوقت
بنظرتون بهش پیام بدم؟
هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨
دیشب که خوابشو دی م الآنم یادش افتادم بنظرم باهاش خوش میگذره مثل قبل اسکل بود به همه چی میخندیدیم😂
هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه سن جفتمون کمه من ۱۸اون ۲۱اصلا ازدواج اینا در کار نیست که اذیتش کنم یا بازی بذم