2777
2789
عنوان

کسی بخاطر خیانت جداشده❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 70 پست
اگه خیانت نیست بساز

عزیزم اون همه چسو رهاکرده نمیخوادکارکنه خونه بگیره افتاده بایسری پسرمجرد ک هرعلطی دلشون میکنن کارمون ب دادگاه رسیده من نمیخوام جدابشم اون میگ جدابشیم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

اگه کارش همینه جدا شو تا فردا انواع و اقسام بیماری های جنسی رو نگرفتی

اره خیلی چیزا دیدم از اول ازدواج گردن نگرفت نگو اونا هم بوده مثلا یکیش با یه زن چادری شوهردار بچه دار دوست شد زنه داغووووون از منم بزرگتر نمی‌دونم چی مثبت داشت آخه که جذبش شده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اما وقتی بچه داری و وقتی خانوادت توان نگهداریتو ندارن وقتی عرورت تو فامیل بشکنه وقتی هزار چیز دی ...

آره به نظرم ازدواج مثل قماره...احتمال باخت بیش تر از برد هست...و این قمار قربانی زیاد داشته متاسفانه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

درست نمیشه خیالت راحت دیگه کم کم عادت میکنه ومیدونه تو دل نمیکنی بدتر میشه یه روزی میرسه که کلا نمیت ...

میگه مهریه ببخش طلاق بدم میگه با مهریه طلاق نمیدم خیالش راحته دیگه چون چیزی به اسمش نیست بخوام اذیتش کنم

خب سعی کرد نگهت داره ؟خانوادش چی مانع رفتنت نشدن؟

یه ساعت اول پشیمون بود به دست و پام افتاد بعدش طلبکار بود می‌گفت تحمت میزنی تو خودت خیانتکاری چون شب عروسی خون نیومد .فقط بهم می‌گفت حق نداری بری خونه بابات اجازه نمیدم گفتم به تو مربوط نیست وسیله جمع کردم رفتم بیخبر

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792