2777
2789
عنوان

نقاشی الماسی

586 بازدید | 11 پست

سلام

من خیلی از کارای هنری خوشم میاد

عاشق تابلوهای شماره دوزی هم هستم

میخواستم ازین تابلوهای نقاشی الماسی برا بزرگسال هست بخرم یه سایت خیلی طرحاش قشنگ بودن ازینا که میشه به دیوار زد حتی

منتهی نمیدونم چرا قیمتاش عجیب بنظرم رسید سه تومن چهارتومن حتی پنج تومن

معقوله آیا؟؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره گرونن بسته به کیفیت الماساش طرح تابلو خارجی بودن برندش 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

نخر اصلا ارزشش نداره 

سطح تابلو یه حالت چسبی داره که بتونی الماس ها. و بهش بچسبونی.  که بعد چند ماه همین قسمت ها خاک و تل بهش می چسبه و باعث زشت شدن تابلو می شه و نمی شه اون شست 

الهم عجل لولیک الفرج

ولی بشدت دوست دارمشاید این ماه جمع و‌جور کنم بخرم

به نظرم همین پول بده برو کلاس نقاشی رنگ و روغن. 

بعضی بچه ها بودن بعد چند دوره کلاس. دیگه تابلو بزرگ می اوردن می گفتن برای پذیرایی خونمون می خواهیم این تابلو بکشیم. بعد تصور کن تو دو یا سه ماه چه تابلو قشنگ و پر ریزه کاری با کمک مربی تکمیل می کردند

الهم عجل لولیک الفرج

نخر اصلا ارزشش نداره سطح تابلو یه حالت چسبی داره که بتونی الماس ها. و بهش بچسبونی. که بعد چند ماه ه ...

اره خب اینم خودش مشکله

اگر از روش شیشه نصب کنیم داخل قاب باشه چی؟

به نظرم همین پول بده برو کلاس نقاشی رنگ و روغن. بعضی بچه ها بودن بعد چند دوره کلاس. دیگه تابلو بزرگ ...

اره انقدر نقاشی دوست دارم میخواستم با دخترم دوتایی بریم

دنبال استاد خوبم

اره انقدر نقاشی دوست دارم میخواستم با دخترم دوتایی بریمدنبال استاد خوبم

اخه الماسی هیچی نداره  کلی پول باید بدی. یه سری الماس تو دوران ساعت بچسبونی روی یه تابلو چند ساعت ذوق می کنی و تموم می شه. بعد هم هر کی میاد خونتون فقط می پرسه چقدر پول براش دادین؟ (چون هنری داخلش به کار نرفته که بخوان از هنرتون تعریف کنند) بعد چند ماه هم از ریخت و مد میافته باید جمعش کنی! 

حداقل کلاس نقاشی برید یه هنر موندگار یاد می گیرید که ارزش وقت گذاشتن داره 

الهم عجل لولیک الفرج