2777
2789
عنوان

یکی از فانتزیام هام با همسرم

449 بازدید | 33 پست

خانما بنده الان ۲۸سالمه و یه سال و سه ماه عقد کردم ( دوران عقدیم فعلا )

از ۱۵، ۱۶سالگی همیشه این فانتزی تو ذهنم یود که مثلا منو شوهرم باهم دعوامون میشه ، بعد اون خیلییی اروم وایساده و فقط داره داد و هوار و عر زدنای منو گوش میده سعی میکنه بیاد حلو با دسناش بغلم کنه تا اروم شم ، ولی من بدجور عصبانیم ، دیگه اخرش که میاد جلو بگیرتم بغل هولش میدم سرش میخوره به گوشه میزی که تو خونست ، هیچی دیگه سرش خون میاد و خونش جاری میشه رو سرامیکای تمیز و سفید خونه بعد از شدت شوکی که بهم وارد شده میفتم کنارش و گریه میکنم براش هی با ترس صداش میکنم بلند شه ، ولی اون بیحاله 

دیگه خیلیی سریع بلندش میکنم ، میبرمش پارکینگ سوار اپتیما میشیم و میریم بیمارستان 

اونجا که می‌رسیم دکترا میگن خدا بهش رحم کرده اگه دیر میاوردین ممکن بود جونشو از دست یده ، بعد من میرم کنارش رو تخت بیمارستان ، یکی از دستاش که سرم وصله هیچی، اون یکی دستشو تو دستای گرمم میفشارم،با چشمانی که عین کاسه خونه به چشماشگگی بی حالش نگاه میکنم 

اونم با بی‌حالی و دستای لرزون اشکامو پاک میکنه و میگه چرا گریه میکنی خانومم ، نبینم اشکاتو ها، پیس میاد دیگه 

و بعدش مرخص میشه و عاشقانه به زندگیمون ادامه میدیم😂😂😂😂

اتفاقا یه بار اینو برا شوهرم تعریف کردم ترکیده بود از خنده 🤣🤣🤣

چطور بود 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂خدا به دادش برسه😂😂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی متاسفانه عین صگ پاچه میگیرن

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

😂😂😂😂😂😂😂

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...