2777
2789
عنوان

احساسی ک دارمو با قلبم درک نمیکنم

75 بازدید | 7 پست

میدونین چیه

مثلا یکیو دوس دارم حالا اعضای خانواده 

الان اینجوریم ک حسم خنثی است میدونین چی میگم اینجوری نیست یگم وای دارم از عشقشون میمیرم

خیلیییی دوسشون دارم ینی جوری که سردرد میگیرن گریه میکنم

ولی قلبم اون احساسو بروز نمیده نمیدونم چطور بگم

عذاب وجدان گرفتم 😭😭

اکانت تعطیل

وایییییی منم 

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی تنها نیستم؟ دارم دیوونه میشم

واقعا منم دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

بله چون قلب یه چیز میگه مغز یه چیز دیگهو دشواررره واقعا

ینی عادیه؟ 

واقعا دثسشون دارم جونم بهشون وصله حتی الانم بخااطر حس خنثیم دارم گریه میکتم نمیدونم چمه

اکانت تعطیل

ینی عادیه؟ واقعا دثسشون دارم جونم بهشون وصله حتی الانم بخااطر حس خنثیم دارم گریه میکتم نمیدونم چمه

بنظرم هیچ حسی غیر عادی نیست چون طی یه فرایندی شما ب این حس رسیدی کی میتونه بگه غیر عادیه؟؟!!

بنظرم هیچ حسی غیر عادی نیست چون طی یه فرایندی شما ب این حس رسیدی کی میتونه بگه غیر عادیه؟؟!!

بخاطر احساسم عذاب وجدان دارم

امشب ی دعوایی تو خانوادمون شد ولی آشتی کردن

هر وقت دعوا میشخ تا چن روز همینم

اکانت تعطیل