iilhami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 723 عنوان بچه ها میشه بیاین.راجب پوست 75 بازدید | 2 پست سلام بچه ها توروخدا یکی منو راهنمایی کنه.من پوستم مختلط روبچربه یمدته ک رواکوتان مصرف میکنم پوستم خشک شده اما کرم چرب ک میزنم جوشای ریز میزنم نیوا وشون یبار دور لبم زدم جوش زد حالا امروز بدکتر گفتم یمرطوب کننده خوب بنویسه واسم برداشت مرطوب کننده الارو ک ویتامینه هست نوشت!اولن ک کلا با الارو مشکل دارم ازچشمم افتاده بهش گفتم گفت ک ضدافتابش بده من ازکرم چرب بدم میاد گفت فقط ضدافتابش خوب نیست رفتم داروخانه گرفتم رنگش صورتیه دیدم واسه پوسته خشکه😞حالا من احساس میکنم شاید داروخانه اشتباهی داده!نظرتون چیه؟عکس از نوشته نسخه بدم.قانع نمیشم واسه پوست خشک رومصرف کنم اونم الارو😟😔 خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟.. 1396/12/09 | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زوئی عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 977 اب رسانش بد نیست که.اگه خیلی خوب میخوای برو لیراک بگیر.کلینیک هم خوبه یکم چربه فقط.
iilhami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 723 عزیزم اگه تشخیص پزشکتو قبول نداری عوضش کن.چیزی که وکتر بده و شما عوضش کنی درمان اون دکترو مختل میکنه اخه پوستم ذاتش چربه این دکترم خودم بهش گفتم مرطوب کننده بنویسه اخرین جلسم بود احساس میکنم شاید داروخانه اشتباهی پوست خشک رو داده خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..