2777
2789
عنوان

شوهرم کلیپ عقدمون استوری کرده

662 بازدید | 54 پست

ما فروردین ۴۰۳ عقد کردیم 

یه سال و ۳ماهه عقد کردیم فعلا دوران عقدیم ، عروسی نگرفتیم فعلا 

عقدمون با حضور پدر مادر من و پدر و مادرهمسرم تو مشهد بود 

بعدش اومدیم شهرمون یه مراسم جشن عقد هم اونجا گرفتیم 

حالا الان نگاه کردم دیدم تو واتساپ کلیپ عقدمونو استوری کرده ، اونی که تو مشهد بوده ، آهنگ کعبه عشق معین هم گذاشته روش 

همون که میگه تو کعبه ی عشقی و من عاشق روبه قبلتم 

من اولین قربونی عیدای فطر کعبتم

شاید باورتون نشه ولی عقدمونم یه روز  بعد عید فطر بود😅😊❤️

بعد اونجا که میگه بین نماز طهر و عصرم استخاره کردم ،خوب اومده مبارکه دور سرت بگردم  اون قسمت که رو سجاده نشسته بودیم و حاج آقا داشت خطبه رو میخوند گداتشه ، بعدشم حلقه دست هم میکنیم

عجب بلاییه این مرد🤣😂

شوهرای شمام از این کارا میکنن ایا

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی چه با احساس 😍

عشقتون پایدار گلم

همسرمن بی ذوق ترین مرد دنیاس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من یکی از دلایلی که عاشق همسرم شدم این بود حافظ می‌خوند بعد وقتی تنها بودیم به جای تخلص حافظ اسمم رو میذاشت

میگفت جانا

۸ سال گذشته هنوزم رمزمونه

خیلی این کارش رو دوست دارم

محبت‌های کوچیک بی‌هزینه‌ای که توی دل میره و همونجا می‌مونه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

جشن عقدتون؟ غیرت دارن ایشون؟

عقل داری شما؟؟؟؟؟؟ 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

جشن عقدتون؟ غیرت دارن ایشون؟

چه ربطی به غیرت داشت؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖