2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی دارم

204 بازدید | 21 پست

من از حموم اومدم و بعدش که خودمو خشک کردم و لباسامو پوشیدم فهمیدم چند قطره خون اومده و پریود شدم

نمیدونم مدتی که تو حموم بودم پریود شدم یا بعدش

الان من کل بدنم نجس شده؟چون حوله رو هم به پایین بدنم زدم هم به بالا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ازسایت پاسخگو بپرس انلاین میتونی سوالتو بپرسی

اسم سایت پاسخگوعه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

چی میگی؟ خب وقتی پریود شیم نجسیم

کی گفته نجسیم عزیزم؟؟ فقط هرجا خونیه نجسه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

خب کلا جزء نجس حساب میشیم تا وقتی غسل پاکی نکنیم پاک نیستیم

نه عزیزم فرق میکنه غسل میکنیم تاپاک بشیم برای انجام مسایل شرعی مثل نماز و و روضه و مسجد رفتن...

اما بدنمون پاکه ینی مثلا اگه دست خیس بهمون بخوره نجس نمیشه

خب کلا جزء نجس حساب میشیم تا وقتی غسل پاکی نکنیم پاک نیستیم

وای خدا کی مسائل شرعی رو اینجور اشتباه برا شما توضیح داده؟بدن نجس نیست.فقط نمی تونی مسجد بری و حرم،و نمی تونی دست به خط قرآن بزنی.اینا با هم فرق دارن.