2777
2789
عنوان

پسر عمه

491 بازدید | 20 پست

سلام من به پسر عمه خودم علاقه مند شدم من آدم مذهبی هستم پسر عمم تقریبا 20 سالشه و من 16 سالمه پسر عمم خیلی مهربونه تو بچگی همیشه باهام مهربون بود و همیشه بهم لبخند میزد ما وقتی  به روستای مادربزرگم می‌رفتیم اونو میدیدم اون خونش اونجاس حالا بعد 2 سال تو عید همدیگه رو دیدم و من ازش خوشم اومد من متوجه شدم که تو مهمونی داشت به من نگاه میکرد یهو من بهش نگاه کردم و سریع یه جای دیگه رو نگاه کرد اون الان روستا نیست و رفته سربازی نمی‌دونم کی می‌ره به روستا خیلی دلم برای تنگ شده به هیچکس هم نمیتونم بگم من باید چیکار کنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دوست داره اگه رفته سر بازی صبر کن تا برگرده حتما یه کاری میکنه

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

همه مون از این تجربه ها داشتیم واسه بلوغ هست اهمیتی بهش نده چند سال دیگه یادت می‌ره 🖤

اره منم همینه نظرم ولی میخواستم ذوقشو کور نکنم تو این سن یه شور و حال دیگس 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

همه مون از این تجربه ها داشتیم واسه بلوغ هست اهمیتی بهش نده چند سال دیگه یادت می‌ره 🖤

ولی همین تجربه ها سالیان سال دیگم یادش بیوفته میبینه این حسو دیگه نمیتونه با کس دیگه تجربه کنه

اره منم همینه نظرم ولی میخواستم ذوقشو کور نکنم تو این سن یه شور و حال دیگس

نه ۱۶ سال هم سن کمی هست هم اینکه همه ما خانم ها یک دوره طولانی مدت بعد از اون بلوغ جسمی رو داریم به نام بلوغ ۱۷ سالگی که به بلوغ عقلی میرسیم و کاملا اون پختگی رو پیدا میکنیم ایشون در آستانه بلوغ ۱۷ سالگیه و این جور موارد طبیعی هست ولی نباید باعث بشه فکر و ذکرش درگیرش بشه

مشترک مورد نظر از دسترس خارج شد.

ولی همین تجربه ها سالیان سال دیگم یادش بیوفته میبینه این حسو دیگه نمیتونه با کس دیگه تجربه کنه

شاید.... ولی اگه ،طولانی مدت بگذره و همه چیز فراموش بشه چی

عزیزم طرف پسر عمت هستش، اگه عاشق شما هم نباشه، قطعا دوستت داره. میخوام بگم این که با شما رفتار خوبی داره، دلیل صد درصدی برای عاشقیش نیست، ولی با این حال شاید بهتون علاقه داشته باشه. به نظرم تا خودش قدمی برنداشته، شما هم کاری نکن. فکرشو از ذهنت بنداز بیرون. چون اگه واقعا عاشقت نباشه میخوره تو ذوقت و سرخورده میشی. ولی اگه واقعا عاشقت باشه، هر کاری می کنه تا به دستت بیاره

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
عزیزم طرف پسر عمت هستش، اگه عاشق شما هم نباشه، قطعا دوستت داره. میخوام بگم این که با شما رفتار خوبی ...

دوست داشتن نیست این دوره احساسات بسیار پر رنگ میشه یعنی ممکن من به تو کل سال های بچگی تو کمک کرده باشم محبت کرده باشم و تو اصلا به چشمت نمیاد ولی بلوغ هر رفتاری از من برای تو یک جور ماجرا جویی هست و یک سری دیدگاه و بازتاب تو ذهن تو به وجود میاره