2777
2789

من اگه مشکلات پزشکی نداشتم بازم باردار میشدم .ولی دیگه نمیتونم.منم یه دختر دارم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده تادیر نشده یکی دیگه بیارید. ترجیحا دوقلو. چون سه تا خیلی خوبه

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

نامزد من تک فرزنده راضی نیست همیشه میگه کاش یه خواهر یا برادر حتی با اختلاف سنی زیاد میداشتم.از طرفی خودمم نگرانم این تکه همه مشکلا و چیزای مامان باباش با این یه نفره😐

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

سلام والا من خودم 27 سالمه تک فرزندم میخام اقدام به بارداری کنم شدیدا مخالف تک فرزندی هستم خیلی سخته ادم بزرگتر که میشه میفهمه چقدر تنهاست . و به نظرم تک فرزندی ظلم بزرگی به بچه هاس و اونا رو از داشتن یه همبازی و دراینده یه همدل محروم میکنیم به خاطر خودخواهی خودمون . یادمه اقای قرایتی میگفتن با خدا کشتی نگیرین نگین همین یه بچه بسه میخام چکار گرفتار کنم خودمو با چنتا بچه میگه خدا انقد بدش میاد از این جمله میگه یه جوری تو رو درگیر به بچه میکنه گرفتارت میکنه اذیتت میکنه که ممکنه کسی که سه تا بچه داره به اندازه ای که تو اذیت میشی نشه پس با خدا کشتی نگیرین . اگر نگران خرج و مخارجش هستین باید یه کم قانع باشین و بچه رو عپهم اینطور بار بیارین قرار نیس بچه هرچی دلش خواس بلافاصله داد باید بادبگیره تلاش کنه . خدا خودش کمکم کنه توانشو بدم ان شالله بچه های صالح و سالم و خوش یمن و پر برکت و سرباز امام زمان بده 

نامزد من تک فرزنده راضی نیست همیشه میگه کاش یه خواهر یا برادر حتی با اختلاف سنی زیاد میداشتم.از طرفی ...

نگران باش و بترس چون دقیقا همینم میشه. چون شوهر منم تک فرزنده و من رسما بیچاره شدم از وقتی مادرش مریضی سخت گرفته .خود شوهرمم داغون شده از بس دست تنهاس و بدون کمک

نگران باش و بترس چون دقیقا همینم میشه. چون شوهر منم تک فرزنده و من رسما بیچاره شدم از وقتی مادرش مری ...

واقعا به این دلیل خیلیییی مرددم روش

از الان انقدر استرس دارم وای به روزی که اتفاق بیفته

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه